Upvoted Gelbreaker

De Nail Perfect Upvoted Gelbreaker is een must have product! Wachten tot dat de gelpolish afgeweekt is, is vanaf nu verleden tijd. De Nail Perfect Upvoted Gelbreaker is de makkelijkste manier om gelpolish te verwijderen.

Gelpolish verwijderen binnen 3-5 minuten!

Bekijk de Upvoted Gelbreaker 

Voordelen & Kenmerken Nail Perfect Upvoted Gelbreaker

– Enorme tijdsbesparing voor het verwijderen van gelpolish
– Milieu vriendelijk
– Sterk verwijderingseffect
– Geen schade aan de natuurlijke nagel
– Te gebruiken voor alle gelpolish merken en FiX Gel Powder system
– Verwijderd in slechts 3 tot 5 minuten!
– Verwijderd zelfs acrylnagels, duurt wel iets langer
– Inhoud 15 ml

Gebruik Nail Perfect Upvoted Gelbreaker

Voor het beste resultaat verwijder je eerst de toplaag met een vijl grid 180 of 100. Breng vervolgens een dikke laag van de Gelbreaker aan. Wacht 3 tot 5 minuten. De gel begint te bubbelen en je ziet de gelpolish verdwijnen. Het FiX Gel systeem lost snel op, maar blijft wel op de nagel liggen. Wanneer het bubbelen stopt, kan je de overgebleven gelpolish van de nagel verwijderen met een Cuticle Pusher. Dit product ook niet langer laten inwerken als nodig is.

Voordat er een nieuwe gellak behandeling gedaan wordt, eerst de handen wassen van de klant. Vermijd contact met de huid! Wanneer de huid toch in aanraking komt met de huid, was de huid direct met water en zeep. Advies is te werken met handschoenen. Alleen voor professioneel gebruik.

Wat is gellak?

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gelpolish of soak off gel genoemd. Het is een systeem wat is ontwikkeld om de natuurlijke nagel een kleur te geven voor min. 2 weken en die verwijderd wordt zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Er wordt niet gevijld en er wordt geen frees gebruikt.

Wat gellak doet, is de eigenschappen van een nagellak met die van een gel combineren. Het wordt aangebracht als nagellak, maar uitgehard als een gel onder UV of LED licht. Na uitharding is gellak dan ook meteen hard en kan niet meer beschadigen!

Het resultaat is ontzettend mooie gladde nagels in een kleur met een gelnagel look. De gellak blijft wel 2 weken op de natuurlijke nagel zitten en geeft de natuurlijke nagel meer stevigheid. Uiteraard zijn we hierin wel afhankelijk van de groeisnelheid van de nagel, de sterkte van de nagel en hoe de cliënt met haar nagels omgaat. Hoe sneller de nagel groeit, hoe eerder een uitgroei ontstaat en dus moeten de nagels eerder bijgewerkt worden. Het ligt aan de sterkte van de natuurlijke nagel, hoe lang de gellak blijft zitten. Hoe voorzichtiger de cliënt met haar nagels omgaat, hoe beter de gellak blijft zitten. Allemaal heel logisch, laat u informeren bij uw nagelspecialist(e).

Share