Upvoted nagellak

Upvoted is het merk dat wij bij Nail Line Cosmetics verkopen. Dit merk verkoopt naast Upvoted nagellakjes ook gellakjes. De nagellak is ook 100% veganistisch en glutenvrij. Voor een persoon die zeer allergisch is voor chemicaliën is dit erg belangrijk. De nagellak is 10 Free en de schadelijke ingrediënten zitten er niet in. De nagellak is dierproefvrij.

Klik hier om Upvoted nagellakjes te bekijken.

Werken met Upvoted nagellak

Werken met dit merk is erg gemakkelijk. Door het assortiment van nagellakjes en gellakjes kan iedereen met dit merk werken. Het is gemakkelijk aan te brengen en ook weer makkelijk eraf te halen. De gellak is binnen 2 minuten hard te maken onder een LED-lamp. Binnen 30 seconden heb je ook een harde gellak onder een UV-lamp.

Hoe Upvoted nagellakjes aan te brengen?

Breng eerst een laag van de Upvoted base coat “To Start With” aan op de nagel. Vervolgens breng je twee lagen aan van de Upvoted nagellakjes naar keuze en je eindigt met een laag van de Upvoted top coat “The One on Top”. Laat elke laag goed drogen voordat u de volgende aanbrengt. Gebruik de Nailperfect Nail Polish remover acetone om de nagellak te verwijderen.

Share