Vacaturebank Nail Line Cosmetics

Nail Line Cosmetics bemiddelt al enkele jaren tussen nagelstylistes en bedrijven. Nagelstylistes die op zoek zijn naar een baan of bedrijven die op zoek zijn naar een professioneel nagelstyliste die in de zaak een salon wil gaan starten of in dienst wil komen.
Nu brengen wij vraag en aanbod samen op onze vacaturebank en bieden wij iedereen een kans om hiervan gebruik te maken. Staat er geen geschikte oproep voor u op onze vacaturebank, reageer en plaats uw eigen oproep. U bent niet de eerste waarmee we succesvol een samenwerking tot stand hebben gebracht.

Voor wie

Voor de nagelstyliste:

  • bent u op zoek naar een vaste baan in een professionele nagelsalon?
  • bent u op zoek naar een bedrijf in de beauty branche waar u een ruimte/tafel kunt huren?
  • bent u zwanger of tijdelijk niet werkzaam en zoekt u samenwerking met een collega om klanten tijdelijk op te vangen?
  • bent u op zoek naar een stageplaats in een nagelsalon?

Nail Line Cosmetics bemiddelt alleen voor professionele nagelstylistes. Uiteraard voor NLC nagelstylistes, maar ook voor nagelstylistes die nog niet gewend zijn om met NLC te werken.
Bent u nog geen NLC nagelstyliste, geen probleem. Ook u kunt een oproep plaatsen of reageren op een oproep. Wij zullen dan gaan kijken hoe wij u als NLC nagelstyliste kunnen plaatsen.

Uiteraard wordt een nagelstyliste getoetst door NLC om te beoordelen of een nagelstyliste als professional geplaatst kan worden.

Voor bedrijven:

  • bent u op zoek naar een professioneel nagelstyliste die in vaste dienst wil komen werken?
  • bent u op zoek naar een professioneel nagelstyliste die bij u een ruimte/tafel wil huren?
  • bent u op zoek naar stagiaire voor in de nagelsalon?

Nail Line Cosmetics bemiddelt alleen voor bedrijven (nagelsaolns, kapsalons, schoonheidssalons, beautyfarms, sportscholen etc.) die met NLC producten werken of uiteidelijk met NLC producten willen gaan werken. Heeft u een bedrijf en werkt u nog niet met NLC, geen probleem. U kunt gerust een oproep plaatsen of reageren op een oproep.  Wij zullen overleggen met u wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat kost het u?

De bemiddeling via onze vacaturebank is geheel gratis voor nagelstylistes en bedrijven. Nail Line Cosmetics ziet dit als service voor haar klanten en wil zo investeren in u. De enige investering die wij van u vragen is te werken met NLC producten. Producten van kwaliteit waarmee u hoge resultaten zult behalen.

Oproepen
Oproep plaatsen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.