Bestellen en verzenden

Onze webshop is zo ontworpen dat het u gemakkelijk wordt gemaakt om uw bestelling te plaatsen en te betalen.

Als u in onze webshop producten wilt bestellen is het nodig dat u een klant-account heeft. U hoeft dan bij een volgende bestelling niet al uw gegevens opnieuw in te vullen en u kunt dan ook gebruik maken van het verlanglijstje.

Heeft u nog geen klant-account? Maak dan hier uw klant-account aan.

Al onze leveringen worden verzonden met DHL.

Wij hebben geen invloed op de aflevertijden van DHL, wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk uw bestelling af te leveren conform de aangegeven levertijd. Onze vaste verzenddagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Daarvoor geldt dan ook; op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor 14.00 uur besteld, het pakket is de volgende dag in huis.
Dit geldt als alle producten op voorraad zijn en bij een bestelling waarbij de betaling volledig aan ons is voldaan.

Verzendkosten

1. De verzendkosten binnen Nederland: €5,40
2. De verzendkosten naar België €8,75
3. De verzendkosten naar Duitsland: €12,30
4. Gratis verzending vanaf €150,- (NL, BE & DE)

Betalen

U kunt betalen door middel van:
1. Directe bankoverschrijving
2. Overboeking
3. Belfius Direct Net
4. Creditcard
5. IDEAL
6. Klarna ‘Achteraf betalen’
7. KBC/CBC betaalknop
8. Bancontact/ Mister Cash
9. SOFORT Banking
10. ING Home’Pay
11. Giropay

Directe bankoverschrijving

Als u heeft betaald via een bankoverschrijving zal uw bestelling direct worden verzonden zodra uw betaling is bijgeschreven op onze rekening.

Overboeking

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.
Als een klant kiest voor overboeking, krijgt hij een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. De klant kan vervolgens direct inloggen in zijn eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of hij kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar zijn e-mail te sturen en het later over te maken.
Zodra de betaling is geslaagd ontvang je een terugkoppeling van Mollie (via de API en/of per e-mail en SMS). Zo hoef je dus niet je eigen bankrekening in de gaten te houden. Klopt de transactie niet? Dan stort Mollie deze automatisch weer terug.

Belfius Direct Net

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De klant kiest eerst Belfius als betaalmethode en kiest vervolgens of hij via mobiel wil verkopen (Belfius Mobile) of desktop (Belfius Direct Net). Belfius Mobile werkt via een QR-code. De klant kan snel afrekenen door de QR-code te scannen. Kiest de klant voor Belfius Direct Net? Dan heeft hij zijn kastje (of reader, scanner) nodig om de betaling te accorderen.

Creditcard (mastercard of Visa)

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat klanten hoeven te doen is hun kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Met behulp van onze Recurring API is het ook mogelijk om one-click betalingen, gespreide betalingen en andere complexe betaalstructuren te faciliteren via creditcard.

IDeal

Met iDeal kunt u veilig, gemakkelijk en snel uw bestelling bij Nagellakjes.nl afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw bank (die beveiligd wordt door uw eigen bank).
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is geschikt voor ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank en Fortis, Knab & alle overige banken.
U kunt met iDeal betalen door tijdens het bestelproces te kiezen voor de iDeal betaalwijze. Tijdens het bestelproces krijgt u de betaalpagina van uw bank te zien waar u online kunt betalen. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Klarna ‘achteraf betalen’

Met Klarna ‘Betaal later’ betaalt u uw bestelling achteraf zodra u deze heeft ontvangen en besloten hebt deze te houden.
U vult uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die u altijd bij de hand hebt en u betaalt wanneer het u goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.
Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van uw aankoop vindt u terug op de rekening die u van Klarna ontvangt. Natuurlijk kunt u de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

Betaalknop KBC/CBC

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Bancontact

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. U kunt Bancontact zien als de iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor iedere ondernemer met klanten in België.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over te maken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

ING Home’Pay

ING België is een van Belgiës grootste banken. Met Home’Pay hebben ze een toegewijde betaalmethode gemaakt voor hun eigen klanten, zowel consumenten als zakelijke klanten. Met Home’Pay kunnen degene die een Home’Bank of Business’bank online zichtrekening hebben, veilig online betalen, zonder een creditcard nodig te hebben. Ze gebruiken hiervoor hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Omdat betalingen direct vanuit de zichtrekening van de consument voldaan worden, zijn betalingen gegarandeerd wanneer voldaan. Hiermee is Home’Pay veilig en betrouwbaar voor zowel koper als verkoper.

Giropay

De bankoverboeking is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, vormt een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.

Bestellen via E-mail of telefoon

Wilt u liever uw bestelling via e-mail of telefoon plaatsen? Geen probleem.

• geef een juiste productomschrijving met productcode
• vermeld uw juiste adresgegevens met tel. nr.
• betaling vindt plaats door vooruitbetaling. Bij ontvangst van uw betaling verzenden wij uw order

E: info@nailline.nl
T: 040-2817226

Welkom in onze showroom

Wilt u op uw gemak onze showroom in Eindhoven bezoeken? U bent welkom. U kunt het uitgebreide assortiment bekijken en mocht u vragen hebben of wilt u meer info, dan nemen wij de tijd voor u. De koffie staat voor u klaar.

Openingstijden showroom

Maandag t/m donderdag 9.00 – 17.00
Vrijdag 9.00 – 13.00