Caption nagellak

Om optimaal te kunnen genieten van de door Young Nails gepatenteerde high-tech LacQ3 formule is het belangrijk deze informatie eerst goed door te lezen. Alleen in dat geval zijn onderstaande garanties van toepassing en heeft u optimaal plezier van uw aankoop. Neem deze informatie dus door voordat uw eerste CAPTION nagellak flesje wordt geopend. Door ultra-snelle droogtijd is het beter geen enkel flesje onnodig open te laten staan!

Aanbrengen Caption nagellak

Stap 1. Start met Basecoat, werk hiermee alle 10 nagels geheel af (in verband met de droogtijd dus niet per hand of per nagel aanbrengen).

Stap 2. Ga verder met kleur van keuze en werk ook nu weer alle 10 nagels af. Bij enkele zeer lichte kleuren soms twee laagjes nodig.

Stap 3. Start direct na het aanbrengen van de kleurlaag of Top Effect met de Topcoat. Het is niet nodig om te wachten totdat de vorige coat helemaal droog is, want de Topcoat werkt als een sealer. De Topcoat (naar keuze glans of mat) verzegelt het geheel en droogt de applicatie zeer snel.

Stap 4. Het eindresultaat (3 lagen) is klaar en 'touch dry' binnen een minuut. WACHT echter 12-15 minuten om de LacQ3 formule volledig uit te laten werken. Het heeft na de uitwerktijd de look en hardheid van gel!

OPTIE: De uitwerktijd van de LacQ3 formule kan met enkele minuten worden versneld door gebruik van de Dry Drops (handig voor gebruik in de salon, maakt de – betaalde – professionele behandeling completer). Let op: in verband met de snelle droogtijd en ter voorkomen van het indikken van de nagellak: Sluit elk flesje eerst goed af voordat het flesje van de volgende coat wordt geopend.

CAPTION Garanties

1. Blijvend mooie verzorgde nagels met 'gellook', zonder afbladderen.

2. Houdt tot wel 9 dagen, afhankelijk van lifestyle en conditie van de natuurlijke nagels. Betrouwbare 'vuistregel' is: resultaat blijft 2 tot 3 maal langer zitten dan met andere lakken.

3. een (uiterst zeldzame) tussentijdse chip is in een handomdraai bijgewerkt, zonder kleurverschil.

4. CAPTION Basecoat maakt broze en beschadigde nagels binnen twee maanden sterker.

5. Absoluut veilig, beschadigd de natuurlijke nagel niet, ook niet bij het verwijderen!

6. Houdt langer als nagels professioneel (zoals in de salon) zijn voorbehandeld (dwz.: met zachte sponsvijl voorzichtig bufferen, vetvrij maken, reinigen met alcohol en voorbehandelen met Young Nails Proteinbond).

7. Bij gebruik op broze en beschadigde nagels of na verwijderen van een gel- of acrylapplicatie, direct een geweldig resultaat. De houdbaarheid van dit verkregen resultaat is echter kort. Bij broze en beschadigde nagels is de houdbaarheid van het eindresultaat niet gegarandeerd en sterk afhankelijk van de algemene conditie van de natuurlijke nagels.

8. Geeft ook over acryl en gel een zeer mooi resultaat.

CAPTION Laktechniek.

CAPTION is makkelijker in gebruik dan gewone nagellak, maar mag niet aangebracht worden op de bekende ‘ouderwetse’ manier. De high-tech LacQ3 formule droogt daarvoor te snel. Maak daarom enkele minuten vrij voordat er een flesje wordt geopend, want de lakken zijn (echt) al droog voordat dit is uitgelezen!

1. Het lakpenseel strijkt makkelijker uit en is gevormd op de gemiddelde nagelriem (ovaal). Is ook dikker en breder, neemt daarom meer lak op dan normaal.

2. Na de opname van de lak niet teveel lak van het penseel afstrijken. Om het (gelachtige aanvoelende) product te laten levellen en problemen te voorkomen met de droogtijd, niet te droog werken. Bij te droog werken ontstaat streepvorming.

TIP: Strijk het kwastje na het dippen slechts eenmaal licht af langs de flessenhals. Er blijft dan een kant van het kwastje ‘nat’. Gebruik de natte kant voor de applicatie. (Groot nagelbed? Dan geen lak afstrijken. Voor de leveling is dan alle lak nodig).

3. Het lakpenseel maakt een dekkende applicatie mogelijk in een aanzet. Een penseelstreek is voldoende. Met de kwast “tippen" en meervoudig strijken is ‘not done’, want dit geeft door de ultrasnelle droogtijd een slecht resultaat.

4. Werk vanwege de droogtijd ook niet per hand of per nagel, maar breng de coating van het flesje dat openstaat direct aan op alle 10 nagels: Basecoat, dan kleur of (en) Top Effect van keuze, eindig met Topcoat. Breng altijd aan in combinatie met de Basecoat en Topcoat, anders werkt de LacQ3 niet.

5. Na het aanbrengen van een laag op 10 nagels is de coat niet helemaal droog, maar wel al klaar voor de volgende coating. Elke volgende coat kan dus worden aangebracht nadat alle 10 nagels gelakt zijn. (Vandaar de aanwijzing niet per hand of per nagel te werken.)

6. Voor het aanbrengen van de volgende coat eerst het flesje afsluiten dat daarvoor is gebruikt. Laat het niet openstaan! CAPTION’s ultrasnelle droogtijd veroorzaakt dan stroperige- dikke lak. Voorkom ook dat lak lekt over de rand van het flesje, geeft problemen met sluiting.