Heb je een nagel- of beautysalon en voel je dat er meer potentieel in zit dan je tot nu toe hebt benut?

Ben je op zoek naar manieren om jouw salon naar een hoger niveau te tillen? Dan is ons persoonlijke coachingstraject iets voor jou.

Ik ben Emmy Klos en heb ruim 30 jaar ervaring in de nagelbranche, zowel als eigenaresse van een salon als een groothandel. In mijn verleden heb ik met succes een grote nagel/beautysalon gerund.

Deze waardevolle ervaring wil ik graag delen met professionals die hun salon willen transformeren, zowel nagelsalons als beautysalons.

Wat ik de afgelopen jaren heb opgemerkt, is dat veel salonhouders essentiële zakelijke kennis missen.

Ze weten niet altijd hoe ze hun salon effectief kunnen laten groeien en tot een succes kunnen maken.

Mijn passie is mijn vak, maar vooral ook de mensen erachter. Ik geniet ervan om individuen te coachen en te zien hoe ze zich ontwikkelen, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten in hun salon.

Hoe Kan Salon Coaching Jou Helpen?

Veel salons worden opgericht vanuit een diepgewortelde passie voor het vak. Als nagelstyliste of schoonheidsspecialiste wil je niets liever dan mensen mooier maken en verzorgen. Passie is een prachtige drijfveer om je eigen bedrijf te beginnen.

Maar dan komen de vragen… Hoe trek ik klanten aan? Welke prijzen moet ik vragen? Hoe staat het met de kwaliteit van mijn diensten? Wie ben ik als professional en waar sta ik voor? Wat wil ik uitstralen en waar liggen mijn unieke kwaliteiten?

Dit zijn slechts enkele van de vele vragen waarbij ik je kan helpen. Samen gaan we de uitdaging aan om jouw salon naar nieuwe hoogten te brengen. Het enige wat nu nog ontbreekt, ben jij! 😊