Over Curasano

Meerdere jaren van onderzoek en ontwikkeling door trouwe medewerkers gingen vooraf totdat we in 2008 besloten om naar buiten te treden en Curasano op te richten.

Curasano heeft de missie om producten te ontwikkelen die erop gericht zijn het welbehagen gevoel van de mens te verbeteren. We willen het leven van individuen aangenamer en rijker maken door cosmetica- en gezondheidsproducten met een grote toegevoegde waarde te creëren.

Met onze reeks van natuurlijke producten willen we het lichaam op een gezonde manier meer uitstraling geven en de geest bewuster maken van zijn lichaam, en dit op een natuurlijke manier.

Een hecht team van professionals werken om topproducten van de beste kwaliteit te ontwikkelen door de integratie van een solide kennis en een visionaire aanpak. Een strategie die succesvol Curasano tot een gewaardeerd bedrijf in esthetiek maakt.

Curasano wil op het gebied van gezondheid en natuurlijke huidverzorging een leidende rol spelen in de Europese markt. De producten van Curasano positioneren zich in een hogere prijsklasse, aan een top kwaliteit en dit voor het professionele marktsegment zoals apotheken, schoonheids-specialisten en instituten, de betere parfumeries en zonnebankcentra.

Bekijk de producten van Curasano

Gebruiksaanwijzing

Stap 1 – Reinig de huid grondig voor het aanbrengen
met behulp van een scrub of peeling.

Stap 2 – Schud de flacon goed voor gebruik.

Stap 3 – Houd de flacon tijdens het aanbrengen op ongeveer 30 cm van het lichaam.

Stap 4 – Breng de tanning spray gelijkmatig aan van boven naar beneden via ronddraaiende
bewegingen.

Maak gebruik van onze speciaal ontworpen Curasano Spraytan Sentz® of Curasano Spraytan Sentz Mini® handschoen. Spray hierbij eerst Curasano Spraytan Express® op de handschoen waarna het product eenvoudig en gelijkmatig aangebracht kan worden.

Met de Kabukiz brush kan het product ook gelijkmatig verdeeld worden over de huid van het gelaat, decolleté en/of handen. Ook kan het product eerst op de brush aangebracht worden alvorens op de huid aan te brengen.

Stap 5 – Laat +-10 min. inwerken na het aanbrengen. Versnel het droogproces met behulp van een föhn.


Curasano Spraytan heeft een inwerkingstijd van ongeveer 4 uur. Na 4 uur mag u weer douchen en zal de verkregen tan 5-6 dagen zichtbaar blijven.

Gebruik

Hoeveel behandelingen kan ik uit een fles Curasano Spraytan Express halen?

Met één fles Curasano Spraytan Express kunnen verschillende behandelingen uitgevoerd worden, naargelang het gebied dat men wenst te behandelen:

  • Voor gelaat, hals en décolleté: 50 tot 60 behandelingen
  • Voor het volledige lichaam: 8 tot 10 behandelingen

Wanneer breng ik Curasano Spraytan Express het best aan?

Om het beste resultaat te bekomen is het aangeraden om Curasano Spraytan Express 's morgens aan te brengen, en dit het liefst op een grondig gereinigde (en gepeelde) huid.

Hoe kan ik Curasano Spraytan Express het best aanbrengen om een mooie en egale tint te bekomen?

Op gelaat, hals en décolleté is het beter om Curasano Spraytan Express op een afstand van ongeveer 30cm te verstuiven.

Op het lichaam is het gemakkelijker de Curasano Spraytan Express Sentz te gebruiken zodat het product mooi, egaal en op moeilijke plaatsen aangebracht kan worden.

Mag Curasano Spraytan Express gebruikt worden op make-up?

Curasano Spraytan Express mag gerust gebruikt worden op make-up, maar dit zal er voor zorgen dat de mooie teint die Curasano Spraytan Express biedt slechts een twee- tot drietal dagen zichtbaar zal blijven.

Voor het beste resultaat is het aangeraden om Curasano Spraytan Express te gebruiken op een grondig gereinigde huid.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar na het aanbrengen van Curasano Spraytan Express?

Curasano Spraytan Express geeft een langdurig effect dat verschillende dagen zichtbaar blijft na het aanbrengen.

Het beste resultaat (5 tot 6 dagen) kan bekomen worden door Curasano Spraytan Express aan te brengen op een grondig gereinigde huid.

Ik heb een lichte haarkleur. Kan Curasano Spraytan Express voor haarverkleuring zorgen?

Curasano Spraytan Express zal nooit voor haarverkleuring zorgen. Als u het product per ongeluk op uw haar verstuift kan u het er gemakkelijk en snel terug uitwassen met gewone shampoo. Het is natuurlijk wel aangeraden uw haar op voorhand te beschermen om dit te vermijden.

Maakt Curasano Spraytan Express vlekken?

Curasano Spraytan Express droogt zeer snel en is meestal binnen enkele minuten volledig in de huid gedrongen. Daarna zal de spray niet meer afgeven en dus geen vlekken maken.

Hoe lang moet ik Curasano Spraytan Express laten inwerken voor het beste resultaat?

Om het beste resultaat te bekomen, is het aangeraden om Curasano Spraytan Express minstens 10 tot 15 minuten na het aanbrengen te laten drogen. Het droogproces kan eventueel verkort worden door gebruik te maken van een Föhn/haardroger.

Hoe verwijder ik Curasano Spraytan Express?

Curasano Spraytan Express kan zeer eenvoudig verwijderd worden door de behandelde locaties grondig te wassen met citroenwater. Tevens kan u lichaamsreinigende producten of scrubs gebruiken.

Is er een verschil tussen het aanbrengen van Curasano Spraytan Express bij mannen en vrouwen?

Er zijn vrijwel geen verschillen bij de aanbevolen manier van aanbrengen van Curasano Spraytan Express bij mannen of vrouwen.

Het enigste verschil is dat het aangeraden is om de Curasano Spraytan Sentz handschoen te gebruiken bij mannen met een baard, zodat Curasano Spraytan Express overal op een egale manier aangebracht kan worden.