Team Members

Gaby van de Putte

Gaby

Eigenaresse

Mijn passie en droom was nagels en een eigen kwaliteitslabel producten neer te zetten.

Betrouwbare producten waar nagelstylistes een professionele salon mee kunnen gaan starten.

Deze droom heb ik met succes neer kunnen zetten en nog steeds wordt er binnen Nail Line Cosmetics gewerkt aan productontwikkeling en verbetering.

Ik kan echt zeggen, een geweldige job met top producten en superfijne klanten. Lucky me.

Claartje

Hoofd magazijn/showroom

Claartje werkt al meer dan 18 jaar in de nagelbranche bij Nail Line Cosmetics en is verantwoordelijk voor de hele logistiek en het magazijn.

Claartje stuurt het team aan in het magazijn en zorgt ervoor dat alle pakketten zorgvuldig worden verwerkt en netjes aankomen bij de klanten.

Claartje is net een lopende computer binnen het hele team. Zij kent alle kleuren Color Gel uit haar hoofd en zelfs de postcodes van de klanten...

Femke Cuijpers

(Junior) Accountmanager

Femke is werkzaam als (Junior) Accountmanager bij Nail line Cosmetics.

Ze is verantwoordelijk voor het bijhouden van de website en social media. Ook zorgt ze ervoor dat alles word bijgewerkt zodat we bij de trends blijven. Als er bezoekers komen zal zij ze met open armen ontvangen.

Femke Weiss

Medewerker Marketing Communicatie

Femke is werkzaam als Medewerker Marketing Communicatie bij Nail Line Cosmetics.

Femke haar werkzaamheden zijn overzicht houden over onze sociale media-accounts en de website. Hierbij is haar taak dat zij goed bijhoudt wat mensen van ons verwachten. Femke houd zich bezig met hoe de producten het best op de markt komen. Zij werkt samen met haar collega’s voor mooie resultaten.

Willemijn Hakkens

Office Assistant

Willemijn is werkzaam als Office Assistent bij Nail Line Cosmetics

Willemijn haar specialiteit is voornamelijk de webshop bijhouden en daarnaast ook social media. Zij zorgt ervoor dat alles bijgewerkt wordt zodat we bij de trend blijven. Willemijn houdt zich ook bezig met de agenda en prioriteiten van meerdere. Als er bezoekers binnen komen zal zij ze met open armen ontvangen.

Kiona van der Velden

Marketing & Communicatie

Kiona is werkzaam als medewerker Marketing & Communicatie bij Nail Line Cosmetics.

Kiona houdt samen met Femke Weiss de social media accounts & de websites bij. Kiona probeert ook zo veel mogelijk bedrijven te benaderen. 

Binkie

Binkie

Bedrijfsbeveiligster

Ze is geheel verantwoordelijk voor de beveiliging. Met haar instinct houdt ze ongewenste mensen buiten de deur.