Team Members

Gaby van de Putte

Gaby

Eigenaresse

Mijn passie en droom was nagels en een eigen kwaliteitslabel producten neer te zetten.

Betrouwbare producten waar nagelstylistes een professionele salon mee kunnen gaan starten.

Deze droom heb ik met succes neer kunnen zetten en nog steeds wordt er binnen Nail Line Cosmetics gewerkt aan productontwikkeling en verbetering.

Ik kan echt zeggen, een geweldige job met top producten en superfijne klanten. Lucky me.

Claartje

Hoofd magazijn/showroom

Claartje werkt al meer dan 18 jaar in de nagelbranche bij Nail Line Cosmetics en is verantwoordelijk voor de hele logistiek en het magazijn.

Claartje stuurt het team aan in het magazijn en zorgt ervoor dat alle pakketten zorgvuldig worden verwerkt en netjes aankomen bij de klanten.

Claartje is net een lopende computer binnen het hele team. Zij kent alle kleuren Color Gel uit haar hoofd en zelfs de postcodes van de klanten...

luka van de looij

Luka

Management assistent

Luka is werkzaam als management assistente bij Nail Line Cosmetics

Luka ondersteunt de manager van het bedrijf. Ook is zij geheel verantwoordelijk voor onze social media-accounts en ook de website. Ook doet zij alle kantoorwerkzaamheden, beheert informatie en organiseert activiteiten binnen het bedrijf. Zij zorgt dat iedereen op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste trends en/of producten via social media.

Finne Smids

Finne

Bedrijfskunde

Finne is werkzaam als vestiging manager groothandel bij Nail Line Cosmetics.

Finne haar werkzaamheden zijn overzicht houden over onze social media-accounts en de website. Hierbij is haar taak dat zij goed bijhoudt wat mensen van ons verwachten. Finne bemoeit zich met de bedrijfsvoering en nieuwe ideeën voor nieuwe producten. Zij werkt samen met haar collega’s voor mooie resultaten.

Wissal

Management assistent

Wissal is werkzaam als management assistente bij Nail Line Cosmetics

Wissal haar specialiteit is voornamelijk de webshop bijhouden en daarnaast ook social media. Zij zorgt ervoor dat alles bijgewerkt wordt zodat we bij de trend blijven. Wissal houdt zich ook bezig met de agenda en prioriteiten van meerdere. Als er bezoekers binnen komen zal zij ze met open armen ontvangen.

Anna

Management assisten & sales

Anna heeft een passie voor beauty, mooie producten en mensen. De perfecte match om het team van Nail Line Cosmetics mee te versterken.

Anna werkt samen met het management en zij gaat ook een stuk sales en aftersales als haar taak opnemen. Dus grote kans dat je Anna een keer aan de telefoon krijgt of je komt haar een keer tegen in de showroom.

Binkie

Binkie

Bedrijfsbeveiligster

Ze is geheel verantwoordelijk voor de beveiliging. Met haar instinct houdt ze ongewenste mensen buiten de deur.