Perfectietrainingen

Iedere cursist die een cursus Profi Gel Nagelstyling heeft gevolgd bij Nail Line Cosmetics heeft het recht om 5x één keer per maand gratis een Perfectietraining te volgen. Deze lessen moeten binnen een jaar gevolgd worden, anders komen ze te vervallen. Daarna betaalt de cursist voor iedere training een lichte vergoeding van €25.00. Dit traject gaat door totdat u zelfstandig als professioneel nagelstyliste kunt werken.

Perfectietraining

De perfectietrainingen zijn bedoeld om u te blijven begeleiden en uw vorderingen in  de gaten te houden. Op een perfectietraining kunt u de technieken perfectioneren. Daardoor gaat u steeds sneller werken en een betere kwaliteit leveren. Met uw docente gaat u de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Ook wordt ervoor gezorgd dat u uiteindelijk met alle soorten gels kunt werken. Uiteraard is het ons streven dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen qua producten en technieken.

Stap voor stap worden de puntjes op de i gezet.

De begeleiding kan net zo lang duren totdat u, naar ons beider oordeel, het vak voldoende beheerst om als professioneel nagelstyliste succes te hebben. Alleen zo kunt u een vast en tevreden klantenbestand opbouwen.

De begeleiding van Nail Line Cosmetics gaat overigens verder dan het toezien op uw technieken, kennis en behendigheid. Ook voor het zoeken van een werkplek, het opzetten van een klantenbestand en het starten van een nagelstudio helpt Nail Line Cosmetics u graag!

Klik hier voor de cursusdata en locatie.

Omscholing

Nagelstylistes die elders een opleiding hebben gevolgd en bijgeschoold of omgeschoold willen worden kunnen ook van deze Perfectietrainingen gebruik maken tegen een minimale vergoeding van €25.00. Het is uiteraard wel een vereiste dat cursist alleen met NLC producten werkt in de les, maar ook in de salon.

De cursist dient op een Perfectietraining altijd zelf een model mee te brengen en voor een lunch te zorgen.

Kosten perfectietraining
  • 5 x één maand gratis
  • deze lessen moeten binnen een jaar gevolgd worden, anders komen ze te vervallen.
  • na deze 5x betaald de cursist een lichte vergoeding van €25,00 voor de training.