Zoeken:

nailline payoff

Anti-aging: de toekomst - uw toekomst

De aandacht voor antiverouderingsproducten en - behandelingen is sterk groeiend en zal in de toekomst alleen nog meer groeien.

Anti-aging is nog nooit zo dicht binnen uw bereik geweest. Anti-aging voor de buiten- en binnenkant van het lichaam.

In samenwerking met Beauty & Business biedt Nail Line Cosmetics u de gelegenheid om kennis te maken met anti-aging producten voor in uw salon.

Bent u schoonheidsspecialiste, nagelstyliste of kapster? Dan bent u in staat met deze hoogwaardige producten uw klanten te behandelen voor het gelaat, handen, haar en/of body. Ook kunt u leren de binnenkant van het lichaam aan te pakken en uw klant een deskundig advies te geven.

 

Anti-aging van binnenuit.

Er komt steeds meer aandacht voor gezond leven. Mensen gaan meer sporten, gezonder eten, stoppen met roken, gaan lijnen etc.

Maar hoe gezond eet u of leeft u eigenlijk? Wat is het resultaat van het gezonde eten?

Anti-oxidanten is belangrijk voor een goede weerstand van het lichaam. Niet alleen voor een sterke weerstand, maar ook om 'veroudering' van het lichaam tegen te gaan. Door het anti-oxidantengehalte aan te pakken en op peil te houden zult u er ook jonger uit gaan zien.

 

Anti-oxidantengehalte meten

Hoe kunt u uw anti-oxidantengehalte meten in uw lichaam? Wilt u weten wat er in uw lichaam gebeurt en krijgt u wel voldoende anti-oxidanten binnen?

Wij kunnen het bij u meten. Door het gebruik van de Biophotonic Scanner kunnen wij het anti-oxidantengehalte meten in uw lichaam. Ook kunnen wij u een advies geven hoe u uw juiste gehalte in uw lichaam kunt krijgen en behouden.

Neem contact op en vraag een meting aan.

 

Kijk voor meer info en de producten op: www.beautyenbusiness.nl.

 

Voordelen

  • omzetverhoging productverkoop en behandelingen
  • minimale investering, grote verdiensten
  • mogelijkheid zonder voorraad of met geringe voorraad te verkopen
  • eenvoudige behandelingen
  • gratis product- en presentatietraining
  • gratis verkooptraining

 

Resultaten gelaat

 

 

Resultaten body & hands

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie over deze anti-aging producten en wat uw verdiensten kunnen zijn wanneer u deze producten gaat gebruiken en verkopen? Neem dan contact op via dit formulier met vermelding: anti-aging producten.