Zoeken:

nailline payoff

Seche Step by Step

 

logo

 

Step 1: Prep de nagel
Voordat de Basecoat wordt aangebracht, gebruiken we de Seche Prep om de natuurlijke nagel te reinigen en te ontvetten. Breng de Seche Prep aan op een celstof depper en wrijf over de nagel. Dit optimaliseert de hechting van de nagellak waardoor de lak langer blijft zitten op de natuurlijke nagel.

Step 2: Maak de keuze voor een Base Coat
Gebruik altijd een Base Coat. Dit is de enige manier om de kleurlak te laten hechten en om de natuurlijke nagel te beschermen tegen verkleuringen van pigment uit de kleurlak.
Seche Base Coats geven het beste resultaat wanneer ze samen gebruikt worden met de Seche Vite of Ultra-V.

Choosing the right Base Coat for you:
Seche Clear:
De Crystal Clear Base gaat verkleuring van de natuurlijke nagel tegen.
Seche Base:
Is ontwikkeld om oneffenheden op de natuurlijke nagel weg te werken.

Twee andere opties voor Base Coat:
Seche Rebuild:

Helpt zwakke, dunne, zachte of splijtnagels. Kan als Base Coat of gewoon als blanke lak gedragen worden. Breng om de dag een laagje aan en verwijder de alk 1 keer in de week.
Seche Natural:
Tarwe eiwit, calcium en polyurethaan verharden zwakke nagels en geeft een gezonde natuurlijke matte finish aan de natuurlijke nagel. Ideaal voor mannelijke klanten! Kan als Base Coat of gewoon als blanke lak gedragen worden. Breng om de dag een laagje aan en verwijder de alk 1 keer in de week.

rebuildnatural

Step 3: Kies een kleurlak
Breng een kleurlak altijd in 2 dunne laagjes aan.

Step 4: Breng een Top Coat aan
Een top Coat beschermt de nagellak, zorgt dat de lak sneller droogt en zorgt er voor dat de nagellak langer mooi blijft en beter blijft zitten.  

Nog meer te weten komen over Seche Step by Step, bekijk dan dit filmpje! https://www.youtube.com/watch?v=V0E-zlCnufs&feature=youtu.be