Young Nails Productinfo

Foundation Gels:

Base Gel:

Young Nails Base Gel is een transparante, medium viscositeit, self-leveling Gel. Base Gel is de basis voor een sterke laag. Base Gel breng je aan in een volle, gelijkmatige laag om de vasthoudendheid te garanderen. Plaats de handen in de lamp gedurende 20 seconden om de gel uit te harden.
Verkrijgbaar in 15 gram.

Building Gels:

Build Gel:

Young Nails Build Gel is een transparante, self-leveling Gel met een medium viscositeit, ontworpen voor het perfect bouwen voor de gelnagels. De Build Gel is de ideale gel voor het creëren van de perfecte ondersteuning bij platte nagels en nagelbijters. Plaats de handen in de lamp gedurende 1 minuut om de gel uit te harden. Verkrijgbaar in 15 gram en 30 gram.

Clear Sculptor:

Young Nails Clear Sculptor is een non-leveling gel. Perfect voor het styleren van de vrije rand, en het verkrijgen van een smile line met de Reverse techniek. Plaats de handen in de lamp voor gedurende 1 minuut om de gel uit te harden.
Verkrijgbaar in 15 gram en 30 gram.

Concealer Gel Pink:

Een roze kleurende bouwgel die geheel dekkend is. Egaliseert geleidelijk en heeft een middel dikke viscositeit. Uitermate geschikt om een nagelbed mee te verlengen, of om een full-cover mee te styleren. De roze tint in de gel geeft de nagels een natuurlijke look.
Verkrijgbaar in 15 gram.

Concealer Gel Peach:

Een dekkende roze kleurende bouwgel, met daarin een perzik kleurnuance in verwerkt. Egaliseert geleidelijk en heeft een middel dikke viscositeit. Uitermate geschikt om een nagelbed mee te verlengen, of om een full-cover mee te styleren. Afhankelijk van de huidskleur van de klant (of hun eigen keuze) kies je de best passende Concealer Gel kleur.
Verkrijgbaar in 15 gram.

White Gels:

White Sculpture:

Young Nails White Sculpture Gel is een dikke, self-leveling, intens witte gel. De gel heeft een dikke viscositeit waardoor het de ideale bouw gel is. De perfecte French Manicure Look! Plaats de handen in de lamp gedurende 2 minuten om de gel uit te harden.
Verkrijgbaar in 15 gram.

French:

Young Nails French Gel is een volle witte non-leveling gel met een dikke viscositeit. Ontwikkeld om de perfecte smile line te styleren met de absolute controle. Plaats de handen in de lamp gedurende 2 minuten om de gel uit te harden.
Verkrijgbaar in 15 gram.

Snow:

Young Nails Snow Gel is een medium witte self-leveling gel met een medium viscositeit. Deze Gel is perfect voor tips, natuurlijke overlays en verlengingen. Plaats de handen in de lamp gedurende 2 minuten om de gel uit te harden.
Verkrijgbaar in 15 gram.

Finishing Gels:

Gloss Gel:

Young Nails Gloss Gel is een transparante, self-leveling brush-on gel met een medium dunne viscositeit die uithardt en een plaklaag achterlaat. Hardt uit in een 36 Watt UV lamp in 2 minuten. Na de uitharding dient de plaklaag weggehaald te worden.
Verkrijgbaar in 15 gram.

Finish Gel:

Young Nails Finish Gel is een transparante, self-leveling lak gel met een dunne viscositeit. Werkt de nagel gemakkelijk af op een nagellak-achtige manier en hardt uit in slechts 90 seconden in een 36-watt UV lamp. Finish Gel is de eerste UV gel op de markt die uithardt zonder een plaklaag achter te laten.
Verkrijgbaar in een flesje van 15 ml.

Preps & Treatments

Swipe:

Young Nails Swipe is een speciale formule voor het reinigen van de nagelplaat als een pre-prep. Naast het drogen en reinigen, verwijdert Swipe ook de stof en olie van de nagelplaat. Ook kan de Swipe gebruikt worden bij het verwijderen van de plaklaag van de Synergy Gels.
Verkrijgbaar in een fles van 237 ml en 946 ml.

Thymol:

Young Nails Thymol heeft de antiseptische eigenschappen en zorgt dat de nagelplaat ontsmet wordt, waardoor het oplopen bacteriele infecties en schimmelgroei tegen wordt gehouden. bij een onycholysis nagel is het advies Thymol 2 keer per dat aan te brengen, onder en boven de nagelplaat. Het product zit in een flesje met een pipetje.
Verkrijgbaar in een flesje van 60 ml.

Rose Cuticle Oil:

Young Nails Rose Cuticle Oil voedt de nagelriemen en beschermt de huid tegen inscheuren en uitdrogen. Een speciale formule voor optimale opname en verrijkt met vitamines A, D en E voor een goede conditie van de natuurlijke nagel.
Verkrijgbaar in flesjes van 7,5 ml en 30 ml.

Protein Bond:

Young Nails Protein Bond is een revolutionaire bonder zonder zuren. De Protein Bond heeft een polymeer gecreëerde structuur die zich hecht aan de keratine van de natuurlijke nagelplaat en biedt tegelijkertijd een hechtingslaag voor een gelproduct, acryl of nagellak.

Verkrijgbaar in een flesje van 7,5 ml.