Young Nails Synergy Gel

Het mooie van Synergy Gel is dat elk component individueel gemaakt is, maar dat ze allen een harmonieuze samenwerking hebben. De componenten zijn gefabriceerd met het perfecte percentage urethane acrylaten resin.

Wanneer je de verscheidene Gels met elkaar combineert, verkrijg je, tussen elke soort gel, een perfecte hechting.
De Base Gel is gemaakt met meer acrylaten dan de andere Gels, zodat deze ervoor zorgt dat hij zich beter in de keratine laag van de natuurlijke nagel kan verweven en zo voor een sterkere chain entanglement zorgt. Dit geeft een sterk anker voor de Builder Gels. Builder Gels zijn ontworpen met zo’n perfecte percentage urethane resins, dat deze voor een zeer hoge flexibiliteit zorgen.
De witte Gels verschillen van elkaar in viscositeit en pigmentatie, passend voor elk soort applicatie. De Finishing Gels zijn gecreëerd om zeer gemakkelijk en snel glans te geven. Ze besparen je tijd en bieden tegelijkertijd ook bescherming.

Waarom Synergy Gel?

Synergy Gel is niet zomaar een techniek, maar een levensstijl. Hij hecht zeer goed aan de gezonde keratine structuur en versterkt en onderbouwt de groei van de natuurlijke nagel. Door de niet poreuze eigenschap van deze gel, beschermt hij de natuurlijke nagel van agressieve oplosmiddelen en verontreinigers. Het succes van gezonde natuurlijke nagels komt samen met het begrip van de juiste gel applicatie en onderhoudt.

Wat is Synergy Gel?

Deze zeer stevige ketting van duizenden monomers wordt gepolymeriseerd, wanneer deze geactiveerd wordt door UV licht. De catalist voor polymerisatie is de foto initiator, deze interacteerd met een amine om vrije radicale te cre�eren en polymerisatie te verkrijgen (uitharding). Wanneer het product uitgehard is, wordt het non-poreus. Na uitharding, kunnen gel nagels er niet afgeweekt worden met aceton, maar moeten er afgevijld worden. Deze beschermende lagen dienen als een schild om de structuur van de natuurlijke nagel te beschermen.