Introductieles/omscholing

Heeft u als nagelstyliste elders een opleiding gevolgd? Wilt u graag kennis maken met Nail Line Cosmetics, onze producten, technieken en opleidingen? Dan kunt u deelnemen aan een introductieles tegen een lichte vergoeding van €25,00. Tijdens deze introductieles gaat u op uw model een set nagels zetten en vervolgens wordt iedere stap gecontroleerd. U wordt al bijgeschoold daar waar nodig en u werkt met de producten van de docente. Aan het eind van de les overlegt de docente met u hoe wij u bij kunnen scholen om op het gewenste niveau te komen.

Perfectietrainingen

Wilt u verder gaan met deze trainingen bij Nail Line Cosmetics? Dan gaat u verder met de perfectietrainingen en betaalt u slechts €25,- per lesdag. Deze lessen kunt u één keer per maand volgen.

Dit traject bieden wij alleen aan zolang een cursist/nagelstyliste uitsluitend met de producten van Nail Line Cosmetics werkt tijdens de les en in de salon.

De perfectietrainingen zijn bedoeld om u te blijven begeleiden en uw vorderingen in  de gaten te houden. Op een perfectietraining kunt u de technieken perfectioneren waardoor u steeds sneller gaat werken en betere kwaliteit gaat leveren. Met uw docente gaat u de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Ook wordt ervoor gezorgd dat u uiteindelijk met alle soorten gels kunt werken  Het is onze taak u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen qua producten en technieken.

Stap voor stap worden de puntjes op de i gezet.

De begeleiding kan net zo lang duren totdat u, naar ons beider oordeel, het vak voldoende beheerst om als professioneel nagelstyliste succes te hebben. Alleen zo kunt u een vast en tevreden klantenbestand opbouwen.

De begeleiding van Nail Line Cosmetics gaat overigens verder dan het toezien op uw technieken, kennis en behendigheid. Ook voor het zoeken van een werkplek, het opzetten van een klantenbestand en het starten van een nagelstudio helpt Nail Line Cosmetics u graag!

Klik hier voor de cursusdata en locatie.