Introductieles

Deelnemen aan een Introductieles?

Heeft u als nagelstyliste elders een opleiding gevolgd, maar loopt u vast?
Heeft u als nagelstyliste alleen met Acryl ervaring en wilt u leren werken of kennismaken met Gel of Acrylgel?
Wilt u graag kennis maken met de producten van Nail Line Cosmetics, technieken en opleidingen?

Dan kunt u deelnemen aan een introductieles!

Tijdens deze introductieles gaat u op de nagels van uw model een set nagels zetten en vervolgens wordt iedere stap gecontroleerd. De docente gaat kijken wat uw basis is en u wordt al bijgeschoold daar waar nodig. U werkt met de producten van de docente, dus u hoeft niet meteen producten aan te schaffen.
Aan het eind van de les overlegt de docente met u hoe wij u verder kunnen bijscholen om op het gewenste niveau te komen.

Een voorwaarde om deel te nemen is wel dat u enige ervaring heeft met nagelstyling. Tijdens een Introductieles kan er namelijk geen tijd worden genomen voor iemand die geen basiservaring heeft of nooit een opleiding heeft gevolgd. Bijvoorbeeld dames die het van Youtube of de LOI hebben geleerd. Het advies is dan om een opleiding te gaan doen om eerst een goede basis te leggen.

U kunt deelnemen aan een introductieles tegen een lichte vergoeding van €25,00.

Perfectietrainingen

Wilt u verder gaan met deze trainingen bij Nail Line Cosmetics? Dan gaat u verder met de perfectietrainingen en betaalt u slechts €25,- per lesdag. Deze lessen kunt u één keer per maand volgen.

Dit traject bieden wij alleen aan zolang een cursist/nagelstyliste uitsluitend met de producten van Nail Line Cosmetics werkt tijdens de les en in de salon.

De perfectietrainingen zijn bedoeld om u te blijven begeleiden en uw vorderingen in  de gaten te houden. Op een perfectietraining kunt u de technieken perfectioneren waardoor u steeds sneller gaat werken en betere kwaliteit gaat leveren. Met uw docente gaat u de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Ook wordt ervoor gezorgd dat u uiteindelijk met alle soorten gels kunt werken  Het is onze taak u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen qua producten en technieken.

Stap voor stap worden de puntjes op de i gezet.

De begeleiding kan net zo lang duren totdat u, naar ons beider oordeel, het vak voldoende beheerst om als professioneel nagelstyliste succes te hebben. Alleen zo kunt u een vast en tevreden klantenbestand opbouwen.

De begeleiding van Nail Line Cosmetics gaat overigens verder dan het toezien op uw technieken, kennis en behendigheid. Ook voor het zoeken van een werkplek, het opzetten van een klantenbestand en het starten van een nagelstudio helpt Nail Line Cosmetics u graag!

Klik hier voor de cursusdata en locatie.