Deze keer vonden we het leuk om een bepaalde kleur in de picture te zetten. Welke vrouw houdt nu niet van roze nageltjes? Van zacht roze tot aan Neon kleuren, we hebben het allemaal. It’ s all about pink nails. We hebben gekozen om Sweden Nails nagellak eens onder de aandacht te brengen.

All about pink nails

Eindelijk opnieuw je nageltjes lakken, maar dan de vraag welke kleur ga je kiezen. Deze keer hebben we verschillende kleuren roze van het merk Sweden Nails onder de aandacht gebracht. Je kan gaan voor een natuurlijker kleurtje of natuurlijk voor de felle kleuren voor een flitsende look op je nagels. Ook kun je roze kleurtjes super leuk combineren met bijvoorbeeld een glitter of steentjes. Daarnaast is het leuk om lichte kleurtjes te combineren met een wat donkerdere nail art.

Over Sweden Nails Nagellak

Sweden Nails richt zich op de beste ingrediënten die zacht zijn voor de natuurlijke nagels. De vraag naar zachte ingrediënten, veganistische producten etc. neemt bij de consument echt toe. Dus voor een persoon die zeer allergisch en gevoelig is voor chemicaliën is dit erg goed. Sweden Nails nagellak is ook 100% veganistisch.

Bijzonder aan de Sweden Nails nagellak is dat de lak vrij is van 5 toxische stoffen. Deze stoffen zijn:

  • Formaldehyde: dit is een giftig conserveermiddel. Het kan leiden tot problemen met de luchtwegen en is zelfs kankerverwekkend.
  • Formaldehyde Hars: dit ingrediënt is gifitg en ook hier kun je allergische reacties van krijgen.
  • Tolueen: Het kan leiden tot hartritmestoornissen, duizeligheid, bewusteloosheid en vermoeidheid en het heeft ook effect op het centraal zenuwstelsel en kan een zwak gevoel veroorzaken.
  • Dibutylftalaat: deze stof is binnen de Europese Unie sowieso verboden. Het wordt immers al gelinkt aan een verstoorde hormoonbalans, maar ook aandoeningen als kanker, geboortedefecten en onvruchtbaarheid.
  • Kamfer: wanneer de stof wordt opgenomen door het lichaam (bijvoorbeeld via de nagelriem of het nagelbed) kan het leiden tot irritaties, misselijkheid en desoriëntatie. Al bevat nagellak niet voldoende van deze stof om dit ook daadwerkelijk te veroorzaken.
Share