BCL Criticle Repair Crème

BCL Criticle Repair Crème. BCL Criticle Repair Crème met ingrediënten als arnica, shea butter, argan olie en sea kelp die de crème rijk en vol maakt waardoor de huid optimaal wordt gepamperd.

Verkrijgbaar in 3 verschillende geuren : original, citrus coconut en pitaya

GEEN sulfaten, parabenen, GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen), ftalaten of schadelijke conserveringsmiddelen!

Kijk hier naar meer informatie over de BCL crèmes.

OVER NLC

Nail Line Cosmetics is een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.
Nail Line Cosmetics is al meer dan 20 jaar groothandel en opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging.
In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.
Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.

Share