BIAB

Wij als bedrijf zorgen dat we op de hoogte zijn van de trends. Tegenwoordig is BIAB, FIAB & Rubber Base helemaal in. Daarom hebben wij dit aan ons assortiment toegevoegd. We verkopen de producten niet alleen, we geven ook workshops om het beter onder de knie te krijgen. Wil je hier nu meer over weten? Lees dan zeker verder.

BIAB

BO BIAB Gel is een “Builder In A Bottle” gel. Een totaaloplossing met de basis, builder en top gel in één.
BIAB is een Hard Gel in een flesje. Dit is een ideaal product voor een snelle en gemakkelijke toepassing op natuurlijke nagels. Het kan ook worden gebruikt voor het bouwen van nagelverlengingen met tips of sjablonen. De BO. BIAB Collection biedt u het volledige gamma van BIAB kleuren.

FIAB

De BO FIAB Gel (Fiber in a Bottle) een base en builder in één. Het zorgt voor een optimale hechting, zelfs op problematische nagels. BO FIAB Gel is het perfecte product om dunne en extreem sterke nagels te creëren. De BO FIAB biedt alle voordelen van de BO Fiber Gels met als bijkomend voordeel een snelle en eenvoudige applicatie in een flesje. Met de BO FIAB is het mogelijk om natuurlijke nagel overlays te creëren, evenals het opbouwen van nagels op tips en sjablonen.

Rubber Base

BO Rubber Base is een basisgel die flexibel is en meebuigt met de nagel. De gel kan gebruikt worden als basisgel voor alle soorten gel- of acryltoepassingen. Creëer de mooiste nagels met de BO Rubber Base. BO Rubber Base maakt oneffenheden van de nagels glad en verstevigt zachte, dunne nagels. Het verstevigt de nagels niet alleen, maar laat ze ook groeien zonder te barsten. BO Rubber Base creëert een vlekkeloze basis gel laag voor een perfecte gellak applicatie. Rubber Base Coat kan worden gebruikt als alternatieve Base Coat bij gebruik van heldere of sterk gepigmenteerde kleuren om ook vlekken op de natuurlijke nagel te voorkomen!

BIAB, FIAB & Rubber Base workshops

Tijdens de demo Workshop BIAB – FIAB & Rubber Base wordt alles geleerd en besproken over de mogelijkheden met BIAB, FIAB, Rubber Base producten. Daarnaast wordt ook aandacht gegeven aan Gellak en het Fix Gel Powder system. Om kennis te maken met de mogelijkheden van de producten, kan je meedoen met deze workshop. Tijdens de workshop wordt alles over de producten uitgelegd, maar uiteraard krijg je een demo en ga je zelf oefenen. De werkwijze van de behandelingen worden uitgebreid besproken, maar ook hoe u het systeem in uw salon kunt promoten en presenteren.

Inhoud BIAB, FIAB & Rubber Base Workshop

  • Wat is het & bijzonderheden?
  • Waarom BIAB, FIAB of Rubber Base in de salon?
  • Wat is het verschil tussen Gellak, BIAB, FIAB, Rubber Base en Gel?
  • Welke producten zijn er geschikt voor ?
  • Mogelijkheden en werkwijze
  • Tips & Tricks
  • Prijzen behandelingen

Share