Celluma lichttherapie verbetert de gezondheid van de cellen. Dit om de tekenen van veroudering te verminderen, pijn te verlichten en acné te elimineren. Verminder fijne lijntjes en rimpels met Celluma lichttherapie. Verlicht gewrichtspijn, spierpijn en stijfheid met Celluma lichttherapie. Behandel ook bestaande puistjes en minimaliseer toekomstige puistjes voor de gloed van een echt heldere huid.

Toepassingsgebieden Celluma

De therapie verhelpt verschillende lichamelijke problemen, hierdoor is het product zeker aan te raden. Niet alleen onder professionals, maar ook onder de consument.

 • Bestrijden van acné: Het blauwe LED licht werkt met een golflengte van 465 NM in op de door acné geïnfecteerde huid. De antibacteriële en ontstekingsremmende werking gaan de actieve acné onder controle brengen. De huid wordt hersteld in de natuurlijke conditie en ziet er weer gezond uit!
 • Anti-age: Het rode LED licht werkt met een golflengte van 640 NM in op de verouderende huid. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels sterk verminderen.
 • Pijnbestrijding: Het bijna Infrarood licht dringt met een golflengte van 880 NM door tot in de onderhuidse lagen van de huid en gaat pijn ingevolge chronische artritis, spierpijnen en stijfheid van gewrichten en spieren sterk verlichten.
 • Wondgenezing: Het rode LED licht werkt in op de huid en gaat het herstelproces van de huid bevorderen voor het dichten en verbeteren van huidwonden, zowel op de oppervlakkige huid als voor de behandeling van onderliggende bloeduitstortingen.

Assortiment Celluma lichttherapie

Ons assortiment Celluma bestaat onder andere uit:

 • I Pro: De 3-mode Celluma I Pro is onze vlaggenschip LED-lichttherapie apparaat. Met de draagbaarheid van de Celluma Home en de Celluma Lite is deze het originele, volledige flexibele LED-lichtpaneel met 3 modi.
 • Elite: Deze is ontworpen voor professioneel gebruik. Ons enige apparaat dat op een standaard is gemonteerd. Het zorgt ervoor dat de positionering intact blijft tijdens gebruik door de klant.
 • Pod: Ons meest draagbare apparaat. Met de hand te gebruiken, kunt u zich gemakkelijk op specifieke lichaamsdelen richten. Dit kan thuis, maar ook onderweg.
 • Face: Deze economische 2-modus is even krachtig, maar kleiner dan de Celluma skin en is perfect voor de behandeling van huidaandoeningen, zoals acne en rimpels.
 • Lite: De economische 3-modus is even krachtig, maar kleiner dan de Celluma Pro. Het toestel is perfect voor de behandeling van huidaandoeningen zoals acne, rimpels en pijnen.
 • Home: Deze is ideaal voor professioneel en thuisgebruik en is de perfecte 2-modus LED-lichttherapie voor leeftijd gerelateerde problemen zoals rimpels en pijn.
 • Pro: De 3-mode Celluma Pro is onze vlaggenschip LED-lichttherapie apparaat. Met de draagbaarheid van de Celluma Home en de Celluma Lite is deze het originele, volledige flexibele LED-lichtpaneel met 3 modi.
 • Skin: Dit toestel  is ideaal voor huidprofessionals en voor thuisgebruik. De Celluma SKIN is de perfecte 2-modus LED-lichttherapie voor huid gerelateerde problemen zoals rimpels, acne en wondgenezing.

Over Celluma

De lichttherapie bootst een natuurlijk foto-biochemisch reactieproces na om veilige, UV-vrije lichtenergie op laag niveau te leveren door middel van een klinisch erkend, intens LED-apparaat. Gebruik het om de natuurlijke vitaliteit van uw lichaam te herwinnen en te behouden zonder de zorg voor gevaarlijke bijwerkingen die vaak geassocieerd worden met medicijnen en actuele onderwerpen. Celluma is ontworpen om een veelvoud aan huid-, spier- en gewrichtsaandoeningen aan te pakken. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat met instellingen voor acne, anti-ageing en pijn.

Share