Celluma

LED maskers zijn nu overal, maar de Celluma LED therapie is wel uniek te noemen.
Als je de wereld van de huidverzorging in het minst volgt, heb je waarschijnlijk deze gloeiende LED maskers gezien. LED maskers die worden gedragen door bekende celebreties zoals Jessica Alba en Chrissy Teigen.

Er zijn honderden apparaten voor LED lichttherapie om uit te kiezen, waarvan u er veel voor minder dan € 100 kunt krijgen. Ze beloven allemaal geweldige huidvoordelen, maar de kwaliteit en effectiviteit van deze apparaten zijn verre van gelijk.

Het goede nieuws is dat de voordelen van Celluma LED therapie reëel zijn en keer op keer wetenschappelijk zijn bewezen. Dit betekent dat we niet langer afhankelijk zijn van medicijnen om acne te behandelen. Of onze huid te verjongen, chronische pijn of wonden te genezen of de tekenen van veroudering om te keren. Celluma LED therapie is de nieuwe standaard voor diegenen die hun lichaam op natuurlijke wijze willen genezen.
Hoewel er honderden lichttherapieapparaten zijn om uit te kiezen, hebben we de 4 belangrijkste kenmerken samengesteld. Dit om te overwegen voordat u in een LED lichttherapieapparaat investeert:

Bekijk hier de producten van Celluma.

1. Klinisch bewijs

Zorg er allereerst voor dat het product dat u kiest grondig is beoordeeld op effectiviteit en veiligheid. Dit betekent zoeken naar apparaten die door de FDA zijn goedgekeurd. Denk daarbij ook aan medisch CE-markering om de aandoeningen te behandelen waarop u zich richt.

Wanneer u voor Celluma LED therapie kiest, krijgt u professionele LED lichttherapie waaraan al het bovenstaande is toegekend. Onze premium producten zijn streng getest, beoordeeld en goedgekeurd door de FDA. Celluma-apparaten zijn niet alleen FDA-goedgekeurd, maar zijn ook medisch CE-gemarkeerd. CE-markering voor de behandeling van acne, anti-aging, pijnbestrijding en wondgenezing.

Elk apparaat is ingebed met een variatie aan rode, blauwe en bijna-infrarood lichttherapie. Afgeleid van dezelfde technologie die oorspronkelijk door NASA is ontwikkeld. Al het onderzoek en de technologie die in onze apparaten zit, heeft ons het vertrouwen verdiend van artsen en medische professionals over de hele wereld. Zij gebruiken Celluma LED therapie in hun praktijk.

Het beste gedeelte? Celluma LED therapie biedt een breed scala aan producten, zodat u de luxe heeft om klinisch geprezen lichttherapie te gebruiken in het comfort van uw eigen salon of huis.

Bekijk hier het hele assortiment producten.

2. Functionaliteit Celluma LED therapie

Wij geloven in producten die zich aan u aanpassen, dit doen de Celluma LED therapie producten.

Wij zijn het enige LED lichttherapieapparaat dat kan worden gevormd en hervormd, zodat u uw hele lichaam met één product kunt behandelen. Een van de gepatenteerde functies van Celluma LED is geheugen. Dit betekent dat het apparaat op zijn plaats blijft zonder te worden vastgehouden door handen, standaards, armen of wiegen.

De Celluma LED producten zijn niet alleen handig, ze zijn ook zo ontwikkeld dat ze flexibel zijn. Zo kunt u met elke sessie betere resultaten behalen. De effectiviteit van LED lichttherapie is direct gerelateerd aan hoe goed licht wordt geabsorbeerd door weefsel, aangetast door veroudering, letsel, acne of ziekte. Een flexibel apparaat dat zich conformeert aan lichaamsdelen. Dit zorgt ervoor dat de cellen meer van de uitgestraalde energie kunnen opnemen, wat resulteert in snellere en betere resultaten.

Aangezien low-level light-therapie (LLLT) veilig genoeg is om overal op uw lichaam te worden gebruikt, is het logisch dat uw apparaat een aanpasbare pasvorm moet hebben. Onze gepatenteerde flexibele panelen kunnen plat, gebogen of rond gewrichten worden gelegd. Zo haalt u het meeste uit elke Celluma LED product.

Celluma LED therapie maskers

In tegenstelling tot Celluma LED therapie hebben lichtmaskers veel beperkingen. Door het ontwerp bieden velen alleen schoonheid en rimpels als therapie-opties. Zo missen gebruikers de diepe weefselherstelbehandeling die pijn verlicht en de gezondheid van gewrichten bevordert. En omdat ze alleen op je gezicht kunnen worden gebruikt, kun je nergens tekenen van veroudering op je handen, acne op de rug of pijnproblemen op het lichaam behandelen.

In ons onderzoek hebben we vastgesteld dat veel gebruikers die LED maskers probeerden, zich tijdens hun sessies ongemakkelijk voelden. Veel mensen zouden klagen dat het masker te zwaar was en het maakte hun gezicht heet en zweterig. Sommigen ervoeren zelfs tijdelijke roodheid en vlekken die ongeveer 24 uur duurden.
LED lichttherapie moet een herstellende ervaring zijn voor lichaam en geest. Onze flexibele apparaten zijn ontworpen om precies dat te doen. Veel klanten vertellen ons zelfs dat ze dutten bij het gebruik van hun Celluma LED therapie – nu heeft LED lichttherapie goed gedaan!

3. Draagbaarheid

Voor velen van ons kan draagbaarheid en gebruiksgemak niet genoeg worden benadrukt. We zijn zo gewend om zo vaak van huis naar kantoor te schuifelen dat we in essentie leven van onze bakken en rugzakken.
Naleving is alles, dus neem geen genoegen met stijve LED lichtmaskers of onhandige lichtmachines. Hierbij moet u zich aan het apparaat aanpassen in plaats van dat het apparaat zich aan u aanpast. Celluma LED therapie producten zijn gemaakt om uw levensstijl aan te vullen. Zo wordt u nooit geconfronteerd met het sluiten van compromissen die in uw LED lichttherapiesessie passen.

Onze flexibele apparaten zijn plat in te pakken en passen gemakkelijk in uw dagelijkse tas of handbagage. Maar je hoeft geen jet-setter te zijn om items te waarderen die netjes worden opgeborgen. Celluma LED therapie producten kunnen gemakkelijk in een lade of kast worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt.

Bekijk hier de producten van Celluma.

4. Behandelingsopties Celluma LED therapie

Bij het vergelijken van apparaten is het belangrijk om te bepalen of u een of meer gebieden wilt behandelen. Celluma LED therapie apparaten zijn ontwikkeld om een ​​breed scala aan huid- en pijnaandoeningen te behandelen. Elke golflengte van LED licht reist door de huid. Het levert energie aan onderfunctionerende cellen van het oppervlak van de huid tot diep in de spier- en gewrichtslaag om verschillende genezende effecten in het lichaam te bewerkstelligen.

Aangezien verschillende omstandigheden op verschillende golflengten reageren, worden de beste resultaten bereikt met een apparaat dat tegelijkertijd meerdere, wetenschappelijk bewezen golflengten van lichtenergie gebruikt. Celluma LED therapie gebruikt de volgende golflengten:

Blauw licht – 480 nm.

Blauw licht doodt acne-veroorzakende bacteriën, wist bestaande puistjes en herstelt het gezonde uiterlijk van de huid.

Het blauwe licht werkt vooral oppervlakkig en komt daardoor het minst diep in de huid. Het blauwe licht wordt ingezet om de huid te verbeteren, door het creëren van zuurstof op de juiste diepte. Hierdoor wordt de propioni bacterie (die in veel gevallen acne veroorzaakt) vernietigd. De puistjes en roodheden zullen verminderen en huidontstekingen worden bestreden en/of voorkomen.

Blauw licht licht word ingezet bij:

 • Acné
 • Ontstekingen door acné
 • Overgevoelige huid
 • Onrustige huid
 • Grove poriën

Rood licht – 648 nm.

Rood licht komt dieper in de huid dan blauw licht en werkt daardoor huidverbeterend. Het rode licht stimuleert de productie van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine. Fibroblasten (cellen die collageen en elastine maken) worden aangezet om sneller te werken, waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid zullen verbeteren. Ook wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Deze golflengte is ideaal voor behandelingen van zonlichtbeschadigingen, wondjes, pigmentvlekken, huidverslapping en huidveroudering.

Rood licht wordt ingezet bij:

 • Huidveroudering
 • Huidbeschadigingen/wonden (ook oppervlakkige littekens)
 • Slechte doorbloeding
 • Vale huid
 • Huidverslapping
 • Rimpels

Bijna-infrarood – 880 nm.

Het infrarood licht combineert de drie verschillende golflengtes en dringt diep in de huid door (30 tot 40mm). Hierdoor werkt deze behandeling effectief voor botten en gewrichten, maar ook voor dieperliggende spierproblemen.
Deze golflengte is geweldig voor het verlichten van artritische, gewrichts- en spierpijn, evenals spierstijfheid, pijn en spasmen. Het infrarood licht zorgt er voor dat ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevorderd. Dit resulteert in herstellende energie en een verbeterde doorbloeding.

Van alle brede lichtstralen die tegenwoordig worden aangeboden, zijn er geen golflengtes die breder worden ondersteund in geloofwaardig wetenschappelijk onderzoek dan rood, blauw en bijna-infrarood. Dus pas op voor apparaten die andere “kleuren" gebruiken.

Celluma LED therapie biedt een breed scala aan service-apparaten met enkele, dubbele en driedubbele modus. Elk apparaat is ontworpen met een speciale behandeling in gedachten en biedt een unieke combinatie van programma’s om optimale resultaten te bieden.
Celluma LED therapie apparaten zijn onderverdeeld in de volgende behandelingstypen:
• Acne
• Anti-veroudering
• Pijnbeheersing
• Wond genezen

Conclusie: investeer in uw welzijn

U hebt veel opties als het gaat om producten voor LED lichttherapie.
U zult een groep mensen niet meer gepassioneerd vinden door lichttherapie dan bij de Celluma LED therapie producten. We hebben duizenden levens positief zien veranderen en we hebben hard gewerkt om de industrie te leiden met bekroonde, resultaatgerichte LED lichttherapie.

Bekijk hier de producten van Celluma.

Effecten & Resultaten

Gepolariseerd LED-lichttherapie activeert onder andere fibroblasten tot het aanmaken van collageen en elastine, maakt nieuwe bloedvaatjes aan, doodt bacteriën, stimuleert specifieke cellen van het immuunsysteem, herstel beschadigde en verzwakte cellen en bevordert het algemeen welzijn.

Naast beautybehandelingen zijn er tal van indicaties zoals open wonden, doorligwonden, schaaf- en snijwonden, brandwonden en kloven. Maar ook kan het licht worden ingezet bij ontstekingen en pijn. Denk bijv. aan spier- en gewrichtsontstekingen, reuma, fibromyalgie, artrose, artritis, carpaal tunnel syndroom, sportkwetsuren en -kneuzingen, rug- nekklachten, pees- en slijmbeursontstekingen en overbelasting. Ook kan het een oplossing bieden voor huidaandoeningen als eczeem, psoriasis, acne, koortslip/-blaas, gordelroos, littekenweefsel.

De behandeling is kort, pijnloos, ontspannend en zeer kalmerend. Bovendien werkt de lichttherapie op een natuurlijke manier door het eigen herstellend vermogen te ondersteunen.