Dealerschap E.Mi: 𝑾𝒆 𝒉𝒆𝒃𝒃𝒆𝒏 𝒔𝒖𝒑𝒆𝒓 𝒍𝒆𝒖𝒌 𝒏𝒊𝒆𝒖𝒘𝒔! 𝑾𝒆 𝒛𝒊𝒋𝒏 𝒆𝒆𝒏 𝒏𝒊𝒆𝒖𝒘 𝒅𝒆𝒂𝒍𝒆𝒓𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑 𝒂𝒂𝒏𝒈𝒆𝒈𝒂𝒂𝒏 𝒎𝒆𝒕 𝒉𝒆𝒕 𝒎𝒆𝒓𝒌 𝑬.𝑴𝑰 😍

𝐻𝑒𝑡 𝑚𝑒𝑟𝑘 𝑙𝑎𝑎𝑡 𝑧𝑖𝑐𝘩 𝑖𝑛𝑠𝑝𝑖𝑟𝑒𝑟𝑒𝑛 𝑑𝑜𝑜𝑟 𝑓𝑎𝑠𝘩𝑖𝑜𝑛 𝑡𝑟𝑒𝑛𝑑𝑠 𝑑𝑖𝑒 𝑟𝑒𝑐𝘩𝑡𝑠𝑡𝑟𝑒𝑒𝑘𝑠 𝑣𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑐𝑎𝑡𝑤𝑎𝑙𝑘 𝑘𝑜𝑚𝑒𝑛. 𝑀𝑒𝑡 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑎𝑡𝑖𝑒𝑠 𝑖𝑛 𝑜𝑛𝑑𝑒𝑟 𝑎𝑛𝑑𝑒𝑟𝑒 𝐸𝐿𝐿𝐸, 𝐶𝑜𝑠𝑚𝑜𝑝𝑜𝑙𝑖𝑡𝑎𝑛 𝑒𝑛 𝐺𝑙𝑎𝑚𝑜𝑢𝑟 𝑖𝑠 𝐸.𝑀𝐼 𝑒𝑒𝑛 𝘩𝑖𝑡 𝑜𝑛𝑑𝑒𝑟 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑠𝑢𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑒𝑛 𝑤𝑜𝑟𝑑𝑡 𝘩𝑒𝑡 𝑧𝑒𝑙𝑓𝑠 𝑔𝑒𝑘𝑜𝑧𝑒𝑛 𝑑𝑜𝑜𝑟 𝑔𝑟𝑜𝑡𝑒 𝑠𝑡𝑒𝑟𝑟𝑒𝑛 𝑧𝑜𝑎𝑙𝑠 𝑅𝑖𝘩𝑎𝑛𝑛𝑎 𝑒𝑛 𝐷𝑜𝑢𝑡𝑧𝑒𝑛.𝐻𝑜𝑒 𝑔𝑎𝑎𝑓 𝑖𝑠 𝑑𝑖𝑡?

Over E.Mi

Als het gaat om een chique salonmanicure, is E.Mi een trendsetter. Wij zijn de eerste keuze van leiders in de stijlvolle dames- en nagelindustrie in 33 landen. Blijf op de hoogte met E.Mi-materialen en -technieken! Creëer een succesvolle schoonheidssalon, word een veelgevraagd nagelkunstenaar en vestig jezelf als manicure-mode-expert! Word onderdeel van een succesvol modebedrijf – word lid van ons E.Mi International Team! 28 distributeurs in Europa en 2500 nagelstudio’s in Europa kiezen voor E.Mi.

Gezien de huidige situatie over de hele wereld, vonden wij bij E.Mi-International dat we iets tegen jullie allemaal moesten zeggen. We gaan het niet hebben over de ontberingen, de nervositeit die overal om ons heen is, of over de mogelijke gevolgen. In plaats daarvan willen we ons concentreren op de positieve dingen. Eerst en vooral – we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Onze community van nailartiesten, verkopers, distributeurs en alle mooie dames (en ook heren) staat sterk. We zijn een community van gedreven, ervaren en echt unieke mensen die altijd een oplossing kunnen vinden, ongeacht de omstandigheden, we kunnen alles doen. Vergeet dat nooit!

Afgezien daarvan hebben we nu ook wat meer tijd om ons te concentreren op het verbeteren van onze bedrijfsprocessen, het optimaliseren van onze e-shop en het analyseren van onze marketingtools en PR, en om enkele andere projecten te verzorgen die geduldig op hun beurt hebben gewacht. Dus waarom gaan we niet allemaal zitten en proberen we een leuke boodschap voor onze klanten te bedenken? Laat ze weten aan welke coole nieuwe dingen je werkt, inspireer ze met ideeën om thuis bezig te blijven en herinner ze eraan dat schoonheid altijd wint! In de tussentijd zullen wij, de dienaren van schoonheid, trouw blijven en blijf zijn verleidelijke boodschap van geluk verspreiden naar iedereen over de hele wereld, mensen helpen positief en enthousiast te blijven over alle dingen die komen gaan! Dus geen paniek, blijf bezig en onthoud – schoonheid zal de wereld redden! Met liefde, E.Mi Benelux

Over NLC

Nail Line Cosmetics is een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.Nail Line Cosmetics is al meer dan 20 jaar groothandel en opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging.In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.

Ga hier naar de webshop E.MiLac

Share