Fiber Gel Nude

De geweldige Fiber Gel is er nu ook in de Nude variant! De Fiber Gel Nude is een self-leveling builder gel, semi transparant met fibers voor extra power.

Na uitharding is de Fiber Nude Builder Gel (50 ml) hard. Omdat deze gel wat harder is, kan de gelnagel wat dunner gemaakt worden. Uitharden door LED of UV licht en tijdens het uitharden ontstaat er geen overmatige hitte.

Tip: voor een optimale hechting moet er eerst een basis gel aangebracht worden, u kunt daarvoor de Magic Base Gel gebruiken.

Deze Fiber Nude Builder Gel zal een semi transparante nude look op de nagel geven.

Eigenschappen

Na uitharding is de Fiber Builder Gel Nude hard. Omdat deze gel wat harder is, kan de gelnagel wat dunner gemaakt worden. De Fiber Builder Gel Nude geeft een beetje een ‘nude’ effect over de nagel.
 Viscositeit is self-leveling waardoor deze gel wel als builder gel gebruikt kan worden. De gel ‘loopt’ wat meer, waardoor het makkelijker glad aan te brengen is. Uitharden door LED (60 sec.), CCFL en UV (2 min.) licht en tijdens het uitharden ontstaat er geen overmatige hitte.

Voor welk nageltype?

De Fiber Gel Nude is geschikt voor ieder nageltype. Doordat deze gel hard is na uitharding is de gel mooi dun te dragen en zeer geschikt voor een bol nagelbed, voor de nagelbijter en/of de nagels van mannen.

Over NLC

Nail Line Cosmetics is een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels. Nail Line Cosmetics is al meer dan 20 jaar groothandel en opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging.

In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest. Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht. Wij zijn toen gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen.

Share