Fiber Gel pakket

Ontdek de Revolutie in Nagelversteviging en -Verlenging met YoungNails Fiber Gel Extension Pakket!

Ben je op zoek naar een innovatieve en eenvoudige manier om nagels te verstevigen of te verlengen? Dan is het YoungNails Fiber Gel Extension Pakket precies wat je nodig hebt! Deze all-in-one set maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van nagelstyling: Fiber.

Fiber is een revolutionair gelsysteem verrijkt met keratine en vitamines, ontworpen om natuurlijke nagels sterk en gezond te maken. Maar wat dit systeem echt onderscheidt, is de toevoeging van vezels in de gel. Deze vezels creëren een kruislinkse verbinding op de nagel, wat resulteert in een ongekende stevigheid en duurzaamheid.

Het YoungNails Fiber Gel Extension Pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een complete behandeling. Het zit boordevol handige tools, waaronder Swipe om de natuurlijke nagel te  ontsmetten, Proteine Bond voor uitstekende hechting, 3 Fiber Gels in verschillende prachtige kleuren, een sneldrogende lamp om de gel in een oogwenk uit te harden, een 150 grit vijl voor het vormgeven en inkorten van nagels, full cover tips voor snelle en gemakkelijke verlengingen, en zelfs een handige elektrische manicurevijl met bit.

Dit pakket is perfect voor zowel beginners als ervaren nagelstylisten. Als je nieuw bent in de wereld van Fiber Gel, hebben we goed nieuws: bij dit pakket is een gratis lesdag inbegrepen. Zo kun je niet alleen alle benodigde materialen in handen krijgen, maar ook de kennis en vaardigheden om met vertrouwen prachtige nagelverstevigingen en -verlengingen te creëren.

Wacht niet langer en omarm de toekomst van nagelstyling met het YoungNails Fiber Gel Extension Pakket. Het is de ultieme manier om je klanten te voorzien van sterke, gezonde en prachtig gestylde nagels!

Share