workshop GELLAK

Gellak & Fix Gel Powder zijn verschillende gellak systemen die de natuurlijke nagel kleur en/of stevigheid geeft voor enkele weken zonder chippen of afbladderen. Gellak geeft de natuurlijke nagel kleur en het FiX Gel Powder systeem geeft de natuurlijke nagel dezelfde sterkte als een gel- of acrylnagel!

Wat is Gellak?

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gelpolish of soak off gel genoemd. Het is een systeem wat is ontwikkeld om de natuurlijke nagel een kleur te geven voor min. 2 weken. Ook wordt het verwijderd zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Er wordt niet gevijld en er wordt geen frees gebruikt.Wat gellak doet, is de eigenschappen van een nagellak met die van een gel combineren. Het wordt aangebracht als nagellak, maar uitgehard als een gel onder UV of LED licht. Na uitharding is gellak dan ook meteen hard en kan niet meer beschadigen!Het resultaat is ontzettend mooie gladde nagels in een kleur met een gelnagel look. De gellak blijft wel 2 weken op de natuurlijke nagel zitten en geeft de natuurlijke nagel meer stevigheid.

Fix Gel Powder

FiX Gel Powder system – maakt gellak zo hard als acryl! Gebruik het FiX Gel Powder system in combinatie met iedere gellak kleur of color gel. Bij de module FiX Gel Powder wordt er gewerkt met een soak-off gelsysteem die bestaat uit een FiX Rubber Base, een FiX Topgel en een FiX Powder naar keuze. Het FiX Gel Powder systeem geeft de look en de kracht van een acrylnagel. Het systeem is binnen 30 minuten aan te brengen en binnen 10 minuten afweekbaar.

Gellak & Fix Gel Powder Workshop

  • Wat is het & wat houd het in.
  • Waarom in de salon.
  • De mogelijkheden ervan.
  • Bijzonderheden.
  • Werkwijze aanbrengen en verwijderen systemen.
  • Laktechnieken Gellak kleur.
  • Tips en tricks.
  • Prijzen behandelingen.

Beide systemen zijn geschikt voor de nagelstudio, kapsalon, schoonheidssalon en pedicuresalon. Genereer extra omzet met het aanbieden van de systemen. Deze workshop is ook zeker geschikt voor de ‘niet nagelstyliste’. Beide systemen zijn erg makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Er is geen ervaring als nagelstyliste voor nodig.

Kosten voor deze demo workshop zijn €140,00, dit is inclusief een starterspakket t.w.v. €115,00 of bij een minimale besteding van dit bedrag aan producten. Je ontvangt na deelname van deze workshop een certificaat en je krijgt uitgebreide handleidingen.

Share