Huidverbetering

Hoe huidverbetering aan te pakken?

6 stappen in huidverbetering om voorgoed af te komen van rimpels onder de ogen.

Veroudering is een onderdeel van het leven. Het is zelfs het ultieme doel. We willen allemaal een lang, gezond en gelukkig leven leiden, wat betekent dat huidveroudering een essentiële onvermijdelijkheid is.

Het leven draait om jezelf uitdrukken. Glimlachen, huilen, lachen, schreeuwen – het hoort bij mens-zijn. Naarmate we ouder worden, kunnen die emoties echter oplopen tot fijne lijntjes en rimpels. Een ongelukkig onderdeel van de vergelijking “lang, gezond, gelukkig leven”.

Fijne lijntjes en rimpels zijn volkomen normaal – vooral rond de ogen. De huid rond onze ogen is dun en produceert geen olie zoals de rest van ons gezicht. Juist die huid is vooral gevoelig voor droogheid, fijne lijntjes en rimpels.

Die oogrimpels kunnen de belangrijkste functie van ons gezicht wegnemen. Zoals het spreekwoord zegt, ogen zijn het venster naar de ziel en hun uiterlijk kan ons vertrouwen maken of breken.

Wat erger is, wanneer je oogrimpels probeert te bedekken met make-up. De make-up heeft de neiging om zich te vestigen in de plooien, waardoor hun uiterlijk wordt versterkt en je je nog zelfbewuster voelt. De beste optie is om de fijne lijntjes en rimpels te verwijderen in plaats van ze te verbergen.

Hier is onze lijst van 6 manieren om oogrimpels te behandelen en te voorkomen en andere tekenen van voortijdige veroudering te bestrijden, wat leidt tot een gezondere, gelukkiger u.

6 stappen om voorgoed af te komen van rimpels onder de ogen:

1) Dieet

Dieet is een essentieel onderdeel van de algehele gezondheid, niet alleen voor gewichtsverlies en gezondheid van het hart, maar ook voor huidverbetering. Het voedsel dat we eten speelt een cruciale rol in de manier waarop we eruitzien. We zijn tenslotte wat we eten.

Een dieet rijk aan gezonde vetten, vitamines en voedingsstoffen zal een enorme invloed hebben op het uiterlijk van uw huid en dus zorgen voor een huidverbetering. Enkele van de beste voedingsmiddelen die we kunnen eten om huidveroudering en oogrimpels te voorkomen, zijn vette vis, avocado’s, noten en zaden, groenten, fruit, volle granen en donkere chocolade en rode wijn.

Hé, gezond zijn is niet zo erg!

Het is belangrijk om een ​​verscheidenheid aan deze voedingsmiddelen te eten. Dit zorgt ervoor dat je alle goede dingen krijgt die je lichaam nodig heeft om te functioneren. Eet alle kleuren van de regenboog en kijk uit naar een reeks voedingsmiddelen met omega-3-vetzuren, hoogwaardige eiwitten, vitamine A, C, E, D, K, B3, B5, choline en foliumzuur.

Je zult er niet alleen een huidverbetering zien, maar je zult je ook beter voelen. De ultieme gezonde win-winsituatie.

Drink naast een gezond voedingspatroon ook veel water om gehydrateerd te blijven en gifstoffen weg te spoelen. De inname van water kan van persoon tot persoon verschillen. De meeste gezondheidsgoeroes raden aan om ongeveer 2 liter per dag te drinken, of acht glazen van 8 ounce.

2) Blootstelling aan de zon

We kennen allemaal de gevaren van zon als het gaat om huidkanker. Overmatige blootstelling kan ook een grote invloed hebben op het uiterlijk van uw huid.

Er zijn 2 soorten ultraviolette zonnestralen die uw huid beschadigen – UVB en UVA. UVB-stralen veroorzaken zonnebrand en huidkanker en moeten te allen tijde worden vermeden. UVA-stralen spelen ook een rol bij de vorming van huidkanker. UVA-stralen zijn primair verantwoordelijk voor voortijdige veroudering van de huid, inclusief fijne lijntjes en rimpels rond de ogen.

Er zijn ongeveer 500 keer meer UVA-stralen in zonlicht dan UVB-stralen. Het is dus essentieel om uw huid tegen beide te beschermen. Om nog maar te zwijgen, mensen hebben de neiging om te knijpen als de zon schijnt. Die repetitieve micro-spierbeweging kan de gevoelige elasticiteit van de ooghuid beïnvloeden en je zult uiteindelijk vastzitten met permanente lijnen.

Als u rimpels in de ogen probeert te voorkomen, is het belangrijk om een ​​breedspectrum zonnebrandcrème te gebruiken dat beschermt tegen UVB- en UVA-stralen. Het is ook een goed idee om een ​​zonnebril te dragen om dat bekrompen gezicht te voorkomen dat we allemaal in de felle zon doen.

3) Vermijd roken

Roken is zonder twijfel schadelijk voor de gezondheid. Volgens de American Cancer Society is bijna de helft van de sterfgevallen door 12 verschillende soorten kanker te wijten aan het roken van sigaretten.

Als dat niet voldoende reden is om de rookgewoonte voorgoed te stoppen, overweeg dit: toxines in sigarettenrook beschadigen collageen en elastine, die essentiële componenten zijn van een stevige en flexibele huid rond de ogen en elders.

Roken zorgt ervoor dat bloedvaten zich samentrekken. Daardoor wordt hun vermogen om goed te functioneren en de bloedstroom, zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen te brengen beperkt. Dit veroorzaakt uiteindelijk een afname van de celfunctie en de algehele gezondheid van de huid.

Roken kan ook een negatieve invloed hebben op de algehele huidskleur. Dit als gevolg van zuurstofgebrek in het bloed en de algemene nabijheid van de schadelijke chemicaliën in tabak.

Kortom, roken is nooit een goed idee, vooral als u fijne lijntjes en rimpels op uw gezicht probeert te bestrijden. Dit helpt niet tot huidverbetering.

4) Huidverzorging

Je weet misschien al hoe belangrijk het is om elke avond make-up af te doen en je gezicht te wassen, en met een goede reden. De huid verjongt zichzelf ‘s nachts terwijl u slaapt, herstelt dagelijkse schade en verhoogt de celomzet. Over schoonheidsslaap gesproken!

Als je gezicht bedekt is met make-up en vuil, zullen je huidcellen niet in staat zijn om op een optimaal niveau van reparatie en regeneratie te presteren.

Nadat je je make-up hebt verwijderd en je gezicht hebt gewassen, is het ook een goed idee om te investeren in een hoogwaardige gezichtsserum of -crème om de vochtbarrière van de huid aan te vullen. Je cellen hierdoor te voeden met de antioxidanten en vitaminen die nodig zijn voor een mooie huid en huidverbetering.

Als u op zoek bent naar een door dermatologen aanbevolen product met de kracht om fijne lijntjes en rimpels te bestrijden, gebruik dan retinol. Retinol wordt gemakkelijk geabsorbeerd en werkt om het metabolisme van huidcellen te stimuleren en de productie van collageen te verbeteren. Dit leidt tot een soepelere, jeugdige teint. Hoe meer collageen in je huid, hoe minder fijne lijntjes en rimpels je zult hebben.

Wees voorzichtig, want retinol kan hard zijn voor de gevoelige huid rond je ogen, dus beperk het gebruik tot 2-3 keer per week om irritatie en droogheid te voorkomen, wat na verloop van tijd tot nog meer rimpels kan leiden.

5) Huidverbetering door Botox / Filler

Als u op zoek bent naar een intensievere methode om fijne lijntjes en rimpels uit te bannen, zijn Botox en filler minimaal invasieve cosmetische behandelingen die worden gegeven door middel van injecties. Hierdoor kan het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels rond de ogen en andere delen van het gezicht verminderen.

Botox werkt door letterlijk gezichtsspieren te verlammen, wat helpt bij het minimaliseren van het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels veroorzaakt door gezichtsuitdrukkingen of herhaalde spierbewegingen.

Filler werkt door volume en volheid toe te voegen aan gebieden die zijn uitgedund als gevolg van veroudering, zoals wangen, lippen en rond de mond. Vulstoffen kunnen het uiterlijk van oogrimpels helpen verminderen, maar ze voorkomen niet dat toekomstige rimpels worden gevormd.

Hoewel Botox en filler beide populaire opties voor oogrimpels zijn, kunnen ze duur zijn en niet zonder risico. Bovendien kunnen Botox en filler alleen worden geïnjecteerd door een getrainde professional in een medische setting.

Botox en filler zijn geen permanente oplossing en hun onderhoudskosten kunnen snel oplopen. Botox duurt gemiddeld 3-4 maanden, en filler duurt meestal tussen 6-18 maanden, afhankelijk van de patiënt.


6) Huidverbetering door LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is de afgelopen jaren enorm populair geworden en wordt zelfs door beroemdheden uit de A-lijst gebruikt om veelvoorkomende tekenen van veroudering tegen te gaan en te zorgen voor huidverbetering. Maar het is niet een andere Hollywood-gimmick. Het is een wetenschappelijk onderbouwde benadering van geavanceerde anti-aging huidverzorging.

Net zoals planten chlorofyl gebruiken om zonlicht om te zetten in energie voor groei, heeft onderzoek aangetoond dat LED-lichttherapie een natuurlijk effect in menselijk weefsel kan veroorzaken. Hierdoor wordt de cellulaire gezondheid verbeterd door de reparatie en aanvulling van weefselcellen te versnellen.

Simpel gezegd, LED-lichttherapie biedt gecompromitteerde cellen een boost van energie om de celprestaties te verbeteren, de circulatie te stimuleren en de collageen- en elastineproductie in bindweefsel te verhogen.

LED lichttherapie veilig

LED-lichttherapie is een niet-toxische, niet-invasieve, volledig veilige manier om de huidskleur, textuur, helderheid en gladheid te verbeteren.

LED-lichttherapie kan worden gebruikt in combinatie met Botox en fillers, maar lichttherapie heeft geen gevaarlijke bijwerkingen en u hoeft voor behandeling niet naar een arts te gaan.

Bekijk hier de Celluma LED-lichttherapie apparatuur.

Waarom is Celluma de beste lichttherapie voor huidverbetering?

Celluma is een door de FDA goedgekeurd lichttherapieapparaat waarvan klinisch is bewezen dat het fijne lijntjes en rimpels bestrijdt. Dit alles door de gezondheid op cellulair niveau te verbeteren en het herstel en het aanvullen van weefselcellen te versnellen.

Met Celluma voor huidverbetering, kunt u de productie van collageen en elastine verhogen, het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels verminderen en de stevigheid en veerkracht van de huid verbeteren.

Gebruikmakend van golflengten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de cellulaire prestaties verbeteren, is Celluma’s UV-vrije laag-niveau lichtenergie een veilige, effectieve en handige manier om een ​​gezonde, jeugdige huid te bereiken.

Vanwege het gepatenteerde apparaatontwerp van Celluma kan Celluma lichttherapie zich nauw aanpassen aan het oppervlak van uw gezicht, waardoor maximale lichtabsorptie mogelijk is – een sleutel tot effectiviteit.

In tegenstelling tot andere huidverbetering behandelingen is Celluma-lichttherapie niet-invasief, pijnloos, vereist het geen hersteltijd en kan het op alle huidtypen worden gebruikt in het comfort van uw eigen huis.

Celluma is veelzijdig
  • versnellen wondsluiting.
  • krachtige therapie.
  • ideaal voor gebruik na lasers, microdermabrasie, microneedling en injectables.
  • esthetische verbetering, pijn en massage resultaten.
Celluma is effectief
  • klinisch bewezen voor de behandeling van rimpels, acne en pijn.
  • verhoging van het comfortniveau na verschillende behandelingen.
  • verlicht spier- en gewrichtspijn.
Celluma is van onschatbare ware
  • veel gebruikt door dermatologen, plastisch chirurgen, schoonheidsspecialisten en specialisten in pijnbeheersing.
  • kan worden opgenomen in gezichts-, massage-, wax- en nagelbehandelingen.
  • Celluma is het enige paneelapparaat dat door de FDA is goedgekeurd om gelijktijdig blauw, rood en infrarood te behandelen.

In een klinische proef met Celluma om gezichtsverzorging te behandelen, 80% van de deelnemers zei dat ze een verbetering van de huidtextuur ervaren, 77% rapporteerde een verbetering van de stevigheid van de huid en 66% rapporteerde een verbetering van rimpels in het gezicht na slechts 4 weken.

Conclusie huidverbetering:

Fijne lijntjes en rimpels rond de ogen zijn een onvermijdelijk onderdeel van het leven. Naarmate we ouder worden, beginnen normale lichaamsprocessen af te breken. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine vertraagd en de huid wordt ouder.

Maar dat betekent niet dat er geen opties zijn voor huidverbetering of preventie.

Door gezond te eten, te stoppen met roken, blootstelling aan de zon te beperken, een goede huidverzorgingsroutine te volgen, cosmetische opties te onderzoeken en te investeren in een lichttherapieapparaat van hoge kwaliteit, kunt u de juiste stappen nemen om niet alleen uw huidkwaliteit te verbeteren, maar ook gezondheid van het hele lichaam.

Uiteindelijk is leeftijd slechts een getal. Wat echt belangrijk is, is hoe je je voelt.

En met Celluma LED-lichttherapie voor huidverbetering, zult u zich GROOT voelen.

Klik hier voor alle celluma producten.