De IBD Just Gel Black Lava is een 100% gelformule. Deze pure gel formule draagt als een klassieke gel en brengt aan als een nagellak. Dit is een kleur die snel uithardt onder LED of UV licht. De gellak beschermt de natuurlijk nagels met een sterkere en langere draagbaarheid als resultaat.

Klik hier om naar de gellak te gaan.

IBD Gellak

De gellak van IBD is een gellak van een 100% gelformule die aanbrengt als een nagellak. Deze kleur is uit te harden onder een LED of UV lamp. Het is gemakkelijk aan te brengen door de formule van de gellak en hij droogt snel op. Na het gebruik van de UV of Led lamp, is de gel hard en beschadigd niet meer. De gellak blijft 2 weken zitten met een Base Coat en Top Coat met daarop een mooie glans.

Kenmerken IBD Black Lava

De IBD Just Gel Black Lava heeft een paar kenmerken die je nagels een mooie look geven. Het is namelijk een 100% natuurlijke gel met een hoogglans kleur. Verder blijft het 2 tot 4 weken op de nagels zitten en schilfert niet. Ondanks dat een een gellak is, is het gemakkelijk aan te brengen op natuurlijke nagels, gel en acryl. Verder zorgt de Black Lava ervoor dat je natuurlijke nagels niet beschadigen en je nagels sterker en gezonder maakt. Binnen 10 minuten is het af te weken met een soak off gel remover of een aceton. Veilen is hiervoor niet nodig.

Share