Nagelgroothandel Nail Line Cosmetics bestaat al bijna 30 jaar. Ook is het een professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.

Over Nagelgroothandel Nail Line Cosmetics

Nail Line Cosmetics is al bijna 30 jaar een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels. In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest. Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.

Missie van Nagelgroothandel Nail Line Cosmetics

Onze missie is gericht op het streven naar het leveren van producten en diensten te verlenen van hoogwaardige kwaliteit. En daarbij ook een goede samenwerking met onze klanten te realiseren.

Ons doel is een goede samenwerking te realiseren met onze klanten. Wij zijn zeer klantgericht, luisteren naar de wensen van de klanten en handelen daar dan ook naar. Wij nemen de tijd voor een klant en gaan regelmatig rond de tafel zitten als de klant meer begeleiding en ondersteuning wenst. Samen willen wij met u werken om onze gezamenlijke doelen te realiseren.

Naast het leveren van producten van kwaliteit is ons streven er ook op gericht om producten te blijven ontwikkelen, te vernieuwen en op de hoogte te blijven van de trends. Uiteraard houden wij de klant op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes.

Ons streven is nagelstylistes op te leiden die na het afronden van de opleiding zelfstandig als professioneel nagelstyliste aan de slag kunnen gaan. De NLC opleidingen voor nagelstyling geeft u deze garantie. De begeleiding en ondersteuning is optimaal, er wordt in kleine groepjes gewerkt en er wordt altijd individueel een aangepaste begeleiding gegeven.

Service is een groot woord. Wij zijn er dan ook op gericht een zo groot mogelijke service te bieden. Wij denken met u mee, ondersteunen u en begeleiden u waar nodig of waar mogelijk is. Heeft u problemen met een klant, zoekt u een werkruimte of baan, moet het pakket ergens anders geleverd worden, heeft u een technisch nagelprobleem, heeft u extra scholing nodig? Wij zullen u altijd ondersteunen en antwoord geven op uw vragen.

Gaby van Nagelgroothandel Nail Line Cosmetics

Mijn passie en droom was nagels en een eigen kwaliteitslabel producten neer te zetten. Betrouwbare producten waar nagelstylistes een professionele salon mee kunnen gaan starten. Deze droom heb ik met succes neer kunnen zetten en nog steeds wordt er binnen Nail Line Cosmetics gewerkt aan productontwikkeling en verbetering. Ik kan echt zeggen, een geweldige job met top producten en superfijne klanten. Lucky me.

Klik hier om onze producten te shoppen!

Klik hier voor meer informatie over onze opleidingen!

Share