Gaby van de Putte

Lieve allemaal,

Als oprichtster van Nail Line Cosmetics ben ik geen onbekende in het veld van de nagel industrie. Een passie die al bijna 35 jaar standhoudt, begon al vroeg, namelijk toen ik pas 21 was. Met ongekend veel passie voor het vak, werd het vak al snel het epicentrum van mijn wereld. Deze passie manifesteerde zich in het oprichten Nail Line Cosmetics, een nagelgroothandel en opleidingsinstituut gespecialiseerd in gelnagels. Het team van Nail Line Cosmetics neemt het begeleiden van aanstormend talent altijd ter harte en staat naast hen van A tot Z.

Naast het assortiment met eigen label – NLC – producten, verkopen wij ook al jarenlang producten van merken als BO Nails, IBD en Sweden Nails. Via SalonCosmetics was er ook een samenwerking en verkochten wij hun merken als Young Nails, Caption en E.Mi.

Nail Line Cosmetics en SalonCosmetics maken al jaren deel uit van elkaars netwerk en delen hun passie van een verenigde branche, met de visie om nooit te stoppen met creëren. Dit laatste heeft de twee bedrijven geïnspireerd om hun visies te verenigen en een samenwerking aan te gaan die kansen biedt voor ongekend veel nieuwe mogelijkheden.

Nail Line Cosmetics & SalonCosmetics gaan samen

Naast het succesvol runnen van Nail Line Cosmetics met mijn team, werd het voor mij tijd voor een volgende stap.

Ik ga mij voor een deel terugtrekken en Emmy en haar team van SalonCosmetics gaan de dagelijkse gang van zaken overnemen.

De jaren aan expertise in de sector delen Emmy en ik en heeft ons in zekere zin ”nagel zussen” gemaakt. Ook vinden wij enorm veel gelijkenis in het altijd willen groeien en aanpakken van nieuwe uitdagingen.

Rotterdam, the place to be

Wellicht gescheiden door afstand, kan onze passie al worden gevoeld via een simpel telefoontje. Echter zal die afstand niet meer zijn, aangezien wij onze krachten en visie voor de toekomst zullen bundelen in Rotterdam. Voor klanten van beide SalonCosmetics en Nail Line Cosmetics zal dit betekenen een breder assortiment aan geweldige producten en een nog sterker team die voor hen klaarstaat. Een nieuwe locatie om samen te komen, to connecten en elkaar te inspireren, zal Rotterdam de nieuwe thuishaven zijn van Nail Line Cosmetics.

Het gezicht achter SalonCosmetics

Emmy Klos, 52, eigenaresse en oprichtster van SalonCosmetics. Naast trotse moeder en oma te zijn van 3 jongens, draagt zij ook enorm veel trots over haar bedrijf en werkgebied, de cosmetica branche. Bijna 30 jaar ervaring en kennis in de internationale cosmetica branche heeft er voor gezorgd dat Emmy de ins en outs van de branche door en door kent. Deze ervaring weerspiegelt zich in SalonCosmetics in Rotterdam, een cosmetische groothandel en internationaal trainingscentrum met exclusieve import en export rechten in de Benelux over een brede selectie aan mooie merken.

Het SC trainingscentrum biedt cursussen en volledige opleidingen op het gebied van nagelstyling maar ook op het gebied van wimpers en visagie. Achter het merk SalonCosmetics staat een ervaren team van passievolle trainers, gedreven sales&marketing knallers en administratieve duizendpoten die samenkomen met een passie voor cosmetica en het samenbrengen van de branche.

Een passie die verenigt

Veel zal er niet veranderen voor mijn of Emmy’s klanten, maar zal het juist positieve kansen bieden. De nieuwe locatie in Rotterdam biedt kans voor ons als ”nagel zussen” om iedereen samen te brengen en de industrie sterker te maken. Verder blijf ik uiteraard ter beschikking voor mijn vele connecties die ik heb opgebouwd gedurende de jaren van Nail Line Cosmetics.

De locatie in Eindhoven is t/m vrijdag 4 november open en daarna definitief gesloten.

Online blijft de winkel open en het team van SalonCosmetics zal vanaf 21 november de orders gaan verwerken.

Op naar veel nieuwe ervaringen en connecties!

Liefs,

Gaby en Emmy

Let’s connect

Om allemaal kennis te kunnen maken met elkaar, nodigen Emmy en ik iedereen graag uit op maandag 28 november bij SalonCosmetics in Rotterdam.

Houd de mail en social media in de gaten, info volgt…

Share