NLC Color Gels

De collectie Color Gels van NLC zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn in bijna 300 kleuren te krijgen. Vanwege de sterke dekking van de kleuren worden de NLC Color Gels ook gebruikt voor Gel-design.

Tip:
Gebruik een hoogglans topgel als afwerking en bescherming van de kleur.

Uitharding:
90-120 seconden onder een 4×9 watt UV lamp of 60 sec. in een UV/LED lamp.

Viscositeit: dun
Inhoud: 7 ml.

Nail Line Cosmetics

Nail Line Cosmetics is al bijna 30 jaar een groothandel en opleidingsinstituut in producten voor de nagelstyliste. Een totaalpakket producten voor kunstnagels, de natuurlijke hand- en nagelverzorging, gel-design, pedicare en alles wat nodig is om als professioneel nagelstylist(e) aan de slag te kunnen.

Door de jaren heen hebben wij onze eigen productlijn – NLC genaamd – ontwikkeld. Dit zijn voornamelijk producten en werkmaterialen voor de gelnagels, dat is toch onze specialiteit. Gelproducten voor de modellage en een zeer uitgebreid assortiment Color Gels met bijna 300 kleuren.

Naast onze eigen label producten NLC, is het assortiment aangevuld met producten van Young Nails, Caption, Sweden Nails, EzFlow en Seche.

Niet alleen nagelstylistes, maar ook pedicures, kapsters en schoonheidsspecialistes kunnen bij ons terecht. Kortom – alle professionals die werken met nagelproducten.

Share