Opleiding Perfectietraining

Puntjes op de i zetten? Volg dan een perfectietraining bij NLC!

De perfectietrainingen zijn bedoeld om u te blijven begeleiden en uw vorderingen in de gaten te houden. Op een perfectietraining kunt u de technieken perfectioneren. Daardoor gaat u steeds sneller werken en een betere kwaliteit leveren. Met uw docente gaat u de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Ook wordt ervoor gezorgd dat u uiteindelijk met alle soorten gels/producten kunt werken. Uiteraard is het ons streven dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen qua producten en technieken.

Bekijk nu meer informatie over de perfectietraining

Opleiding in the picture

Over NLC

Nail Line Cosmetics is al bijna 30 jaar een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.

In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.

Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.

Share