Opleiding Nagelstyliste NLC Eindhoven

Nagelstyling is een vak. Nagelstylistes opleiden is ons vak. Daarom volg jij een Opleiding Nagelstyliste bij Nailline Cosmetics.

Het opleidingsinstituut van Nail Line Cosmetics bestaat al meer dan 20 jaar en biedt u een totaalconcept opleiding zodat u in de toekomst als professioneel nagelstyliste aan de slag kunt.

Voordelen van de “NLC Opleiding Nagelstyliste"

  • professioneel totaalconcept
  • hoge resultaten door intensieve begeleiding
  • kleine groepen dus persoonlijke aandacht
  • professioneel en uitgebreid persoonlijk lesboek
  • docentes met mininmaal 10 jaar praktijkervaring, getraind door NLC
  • unieke technieken
  • gratis perfectietraining totdat u zelfstandig als professionaal nagelstyliste kunt werken
  • specialisatietrainingen
  • salonbegeleiding
  • deelname aan examen

Opleiding Nagelstyliste op maat

U heeft interesse om een Opleiding Nagelstyliste te volgen maar weet u niet welke opleiding voldoet aan uw wensen. In een persoonlijk gesprek kunnen wij op basis van uw wensen advies geven over de opleiding die op dit moment voor u het meest geschikt is.

U heeft tijdens uw opleiding intensief contact met uw docente. Zij zal u in de gaten houden en begeleiden totdat u klaar bent om als zelfstandig professioneel nagelstyliste te kunnen werken. Dit is een traject dat 1 tot 2 jaar kan duren; afhankelijk van uw wensen.

Introductieles nagelstyliste

Heeft u elders een opleiding gevolgd maar wilt u zich verder scholen of omscholen, dat is mogelijk. U kunt dan een introductieles volgen. Wij gaan in deze les kijken wat uw basiskennis is en aan de hand van uw wensen gaan wij u een advies geven welk traject u kunt gaan volgen. Zo kunt u altijd met een minimale investering toch verder komen in het vak Nagelstyliste.

Beheerst u het vak goed, maar wilt u kennis maken met de producten van Nail Line Cosmetics? Ook dit is mogelijk. U kunt dan geheel vrijblijvend een introductieles volgen en gebruik maken van de producten van Nail Line Cosmetics. Na deze les kunt u een keuze maken of u verder wilt gaan met de NLC producten.

Gratis perfectietrainingen

Wanneer u gekozen heeft voor één van de opleidingen tot Nagelstyliste, kunt u 1x in de maand een gratis perfectietraining volgen. Zolang u met de producten van Nail Line Cosmetics werkt mag u deze perfectietrainingen blijven volgen. Tijdens de perfectietrainingen kunt u de technieken verbeteren en met uw docent de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Deze perfectietrainingen zijn onmisbaar als u uiteindelijk als professioneel nagelstyliste aan de slag wilt gaan.

Diploma / Certificaat

Iedere cursist die een Opleiding Nagelstyliste heeft gevolgd en voldoende deel heeft genomen aan de perfectietrainingen, kan meedoen aan het landelijk examen van Nail Line Cosmetics. Uw NLC docente adviseert u hierin.Dit examen bestaat uit een theorie-examen en een praktijk examen. Deze examens vinden altijd in Eindhoven plaats. Indien het examen met goed gevolg wordt afgelegd, ontvangt de cursist een NLC diploma met een cijferlijst.

Eén of twee maanden voor het examen vindt er een tentamen plaats.

Voor de overige opleidingen zoals Manicure, Nail Art, Color Gel en Gel-design workshops geeft Nail Line Cosmetics een certificaat uit.

Het vak Nagelstyliste is niet landelijk erkend. Het diploma van Nail Line Cosmetics garandeert u wel kwaliteit en onderscheidt u van andere nagelstylistes.

Opleiding Nagelstyliste Profi Gel

Bij de Opleiding Nagelstyliste Profi Gel wordt de techniek van de volmodellage geleerd. De volmodellage is een kunstnagelsysteem waarbij er gewerkt wordt met een 3-fase gel, de Classic gel. Dit systeem kan aangebracht worden bij een verlenging van de natuurlijke nagel of een versteviging van de natuurlijke nagel.

Opleiding Manicure

Een belangrijk onderdeel van nagelstyling is de verzorging en de behandeling van de hand en de natuurlijke nagel. Tijdens de opleiding Manicure worden de volgende punten behandeld:

Opleiding Hand Spa

Wanneer u voldoende kennis en vaardigheden heeft met de klassieke Manicure, moderne Manicure en producten voor de natuurlijke hand- en nagelverzorging, kunt u kiezen om alleen de opleiding Hand Spa te volgen.

Opleiding Nagelstyliste Allround

De Opleiding Nagelstyliste Allround bestaat uit de opleiding Profi Gel Nagelstyling (5 lesdagen) en de opleiding Manicure (2 lesdagen). Het bij deze opleiding behorende pakket is het Allround pakket.

Perfectietraining

Iedere cursist, die een Opleiding Nagelstyliste Profi Gel heeft gevolgd bij Nail Line Cosmetics heeft het recht om 5x één keer per maand gratis een Perfectietraining te volgen. Deze lessen moeten binnen een jaar gevolgd worden, anders komen ze te vervallen.