Opleiding Verlenging Nagels

Opleiding Verlenging Nagels

Opleiding verlenging nagels: Overlay en sjablonen! Bij de Opleiding Overlay & Sjablonen wordt er gewerkt met de techniek van de volmodellage. De volmodellage wordt een verlenging gemaakt op de natuurlijke nagel. Dit is zeer geschikt voor de nagelbijter. Met sjablonen wordt een verlenging gemaakt die de basis zal zijn voor de volmodellage.

De module Overlay & Sjablonen bestaat uit 1 lesdag. Na het volgen van deze opleiding heeft de cursist de mogelijkheid om éénmaal per maand een lesdag te volgen. Zolang u met de producten van Nail Line Cosmetics werkt mag u deze perfectietrainingen blijven volgen Tijdens de perfectietrainingen kunt u de technieken verbeteren en met uw docent de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Deze perfectietrainingen zijn onmisbaar als u uiteindelijk als professioneel nagelstyliste aan de slag wilt gaan.

Door het afronden van de module Opleiding Overlay & Sjablonen krijgt u 1 perfectietraining gratis en vervolgens betaalt u per perfectietraining €25,00. U heeft tijdens uw opleiding intensief contact met uw docente. Zij zal u in de gaten houden en begeleiden totdat u klaar bent om als zelfstandig professioneel nagelstyliste te kunnen werken.

Bestel de opleiding nu!

Over NLC

Nail Line Cosmetics is al bijna 30 jaar een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.

In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.

Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen.

Share