Opleiding In The Picture: Wimperextensions!📸✨

Nail Line Cosmetics levert als groothandel alle producten van Blink en Diamond Silk wimpers en geeft een professionele opleiding zodat u uiteindelijk als Wimperextensions Stylist aan de slag kunt.❤️

Meer info? http://www.opleidingnagelstyliste.nl/wimperextensions-basic/

Dé nieuwe rage, reeds populair in Amerika. Perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit. Eén voor één worden ze bevestigd aan de eigen wimpers! Niemand zal deze van echte wimpers kunnen onderscheiden. In één ogenblik die sensuele, veroverende blik van een ‘Hollywood-ster’. Mooie, lange, volle en dikkere wimpers… Een droom die werkelijkheid wordt!

Mascara hoeft niet meer… maar kan wel. Veel natuurlijker dan wimperstrips of wimperstukjes en plukjes. Onze Wimperextensions voelen zo licht aan dat uw klant ze niet voelt zitten. Met de speciale ontwikkelde lijm blijven ze wekenlang goed. Dus ook een perfecte oplossing voor een zorgenloze vakantie.

Iedere cursist die de opleiding heeft gevolgd ontvangt een certificaat van de opleiding. Het diploma van Nail Line Cosmetics garandeert u kwaliteit en onderscheidt u van andere nagelstylistes. Voor het volgen van de Opleiding zijn er uiteraard producten die aangeschaft dienen te worden.

Tenslotte dient de cursist op elke opleidingsdag een model mee te brengen.

Webshop van Nail Line Cosmetics

Share