overlay-&-sjablonen

Overlay & sjablonen: Opleiding in the picture!❤️

Bij de Opleiding Overlay & Sjablonen wordt er gewerkt met de techniek van de volmodellage. Met de volmodellage leer je hoe je een overlay maakt op een natuurlijke nagel. Deze Methode is zeer geschikt als je een nagelbijter bent. Sjablonen gebruik je om een basis te maken voor de volmodellage.?

Lijkt jou de opleiding Overlay & sjablonen wel wat? Bestel de opleiding hier 

Inhoud opleiding

De module Overlay & Sjablonen bestaat uit 1 lesdag.

Na het volgen van deze opleiding heeft de cursist de mogelijkheid om éénmaal per maand een lesdag te volgen. Zolang u met de producten van Nail Line Cosmetics werkt mag u deze perfectietrainingen blijven volgen

Tijdens de perfectietrainingen kunt u de technieken verbeteren en met uw docent de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Deze perfectietrainingen zijn onmisbaar als u uiteindelijk als professioneel nagelstyliste aan de slag wilt gaan.

Door het afronden van de module Opleiding Overlay & Sjablonen krijgt u 1 perfectietraining gratis en vervolgens betaalt u per perfectietraining €25,00.

U heeft tijdens uw opleiding intensief contact met uw docente. Zij zal u in de gaten houden en begeleiden totdat u klaar bent om als zelfstandig professioneel nagelstyliste te kunnen werken.

Shop ook al uw nagelspulletjes voor uw salon in onze webshop

Share