Penselen op een rij

Wij hebben verschillende penselen in ons assortiment, maar wat is het verschil tussen al die penselen? Hier wat penselen op een rij:

NLC gelpenseel nr. 4 en NLC gelpenseel nr. 6

Deze platte gelpenseel heeft synthetische haartjes, de steel is gemaakt van plexiglas. De synthetische haartjes zijn fijnere haartjes, hierdoor kan je Gel en Color Gels goed aanbrengen. Het verschil tussen nr. 4 en nr. 6 is de maat van de haartjes.

NLC gelpenseel nr. 5

Fijn voor als je een penseel wilt met grovere haren. De penseel heeft namelijk natuurlijke haartjes, marterhaar, de steel is gemaakt van hout.

Young Nails Finesse Pro Gel Sculptor

Deze penseel heeft een platte, ovalen uiteinde en heeft net als de NLC gelpenseel nr. 5 ook natuurlijke haartjes. Wat een groot voordeel is van deze penseel: je kunt het penseel in een koker opbergen. Dit is handig omdat anders de haartjes door gel en het licht kunnen uitdrogen.

Young Nails:

De laatste technologie op het gebied van UV-Gels. Young Nails Gels zijn geurloos, bevatten geen schadelijke stoffen en geven geen branderig gevoel in of voor de UV-lamp. Perfect voor uw (zeer) allergische klanten. Met Young Nails Gel maakt u prachtige, sterke en duurzame nagels.
Het product hecht zich perfect aan de natuurlijke nagel, luchtrandjes zijn verleden tijd. Gebruik Young Nails Gel Systeem voor de versteviging van de natuurlijke nagel en voor mooie stevige nagelverlengingen.

Elk product in het Young Nails Gelsysteem is ontworpen om in combinatie te gebruiken. Young Nails geef u de meest schitterende, duurzame nagels die de nagelstyliste en haar klanten zich kunnen wensen.

 

Share