De gellak van Sweden Nails Collectie E is ontwikkeld door dames uit de praktijk die veel ervaring hebben met gellak. Ze hebben de beste eigenschappen van de bekende merken samengebracht in een product.

Sweden Nails Collectie E bestaat uit de kleuren:

#005 – een witte kleur met een shimmer
#007 – een beige-roze nude kleur
#172 – een roze glitter kleur
#018 – een felroze kleur

Kleuren van deze actie collectie kunnen niet omgeruild worden voor een andere kleur. Deze actie collectie geldt zolang de voorraad strekt. Mocht er een kleur uitverkocht zijn uit de collectie, zullen wij u een andere kleur aanbieden.

Wat is Gellak?

Gellak, gelpolish of soak off gel. Gellak is een systeem wat is ontwikkeld om de natuurlijke nagel een kleur te geven voor min. 2 weken en die verwijderd wordt zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Opruwen van de natuurlijke nagel gebeurt niet en we gebruiken geen frees.Wat gellak doet, is de eigenschappen van een nagellak met die van een gel combineren. Gellak breng je aan als nagellak, maar hard je uit als een gel onder UV of LED licht. Na uitharding is gellak dan ook meteen hard en kan niet meer beschadigen!Het resultaat is ontzettend mooie gladde nagels in een kleur met een gelnagel look. De gellak blijft wel 2 weken op de natuurlijke nagel zitten en geeft de natuurlijke nagel meer stevigheid. Uiteraard zijn we hierin wel afhankelijk van de groeisnelheid van de nagel, de sterkte van de nagel en hoe de cliënt met haar nagels omgaat.

Klik hier om Sweden Nails Collectie E te shoppen

Share