Upvoted Cuticle Oil – De Upvoted Cuticle Oil is een diep voedende en verzorgende nagelriemolie. De olie heeft een heerlijk zoete geur van framboos en meloen. De aanwezige essentiële oliën zijn perfect voor nagelriemen en de natuurlijke nagel die een hoge mate van voeding en herstel nodig hebben. Regelmatig gebruik bevordert zichtbaar de gezondheid van de nagelriemen.

Kenmerken Upvoted Cuticle Oil

  • Voedt, verzacht en herstelt nagelriemen.
  • Penetreert diep in de huid.
  • Voor gezond groeiende natuurlijke nagels en de huid er omheen.
  • Kan gebruikt worden op natuurlijke- en kunstnagels.
  • Voor zowel manicure als pedicure.
  • Applicatie met een kwastje.

Gebruik Upvoted Cuticle Oil

Breng de Upvoted Cuticle Oil ‘Sweet’ aan op de nagelriemen en/of het gebied direct liggend rondom en masseer het in. Geschikt om te gebruiken direct over uw natuurlijke nagels of na uw nagellak, acryl, gel, polygel of gellak applicatie. Breng de Upvoted Cuticle Oil ‘Sweet’ bij voorkeur 2x daags aan voor het beste resultaat.

Inhoud: 15 ml.

Voorbereiding Upvoted Gelpolish

Bereid nagels voor zoals gewoonlijk en breng Nail Perfect Blue Scrub aan op de natuurlijke nagelplaat. Laat volledig drogen voordat de Upvoted Base Gel wordt aangebracht.

Upvoted Base Gel

Houd de borstel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag Upvoted Base Gel aan over de gehele nagel van de nagelriem tot de vrije rand. Zorg ervoor dat u de gel goed ‘inpoetst’ voor een optimale hechting. Hard de Upvoted Base Gel uit, 2 min. in UV of 30 sec. in LED/UV licht.
Optioneel: matteer de Upvoted Base Gel met een schone gelpenseel om een soepelere kleurtoepassing te krijgen.

Upvoted Gel Polish

Wrijf de fles tussen de handpalmen (op zijn kop) om ervoor te zorgen dat de kleur grondig is gemengd. Houd de borstel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag kleur aan op een nagel (indien correct aangebracht, zal deze laag enigszins semi-transparant zijn). Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’. Nadat het eerste laagje op alle nagels zijn aangebracht, worden de nagels compleet uitgehardt.

Breng Upvoted Soak Off Gelpolish aan op het midden van de nagel, van de nagelriem tot de punt en zorg ervoor dat de Gelpolish van de nagelriem blijft. Als de Gelpolish de nagelriem heeft aangeraakt, verwijdert u deze voordat u de nagel uithardt. Zorg ervoor dat de nagel de punt van de nagel bedekt heeft om langdurig dragen te garanderen.

Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’. Nadat het eerste laagje op alle nagels zijn aangebracht, worden de nagels compleet uitgehardt.

Breng een tweede dunne laag Gelpolish aan met hetzelfde proces.

Upvoted Top Gel

Wrijf de fles tussen de handpalmen om ervoor te zorgen dat deze grondig is gemengd. Veeg de borstel af op de flessenhals om overtollig product te verwijderen. Houd de borstel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag Upvoted Top Gel aan op elke nagel. Zorg ervoor dat de Upvoted Top Gel de punt van de nagel bedekt heeft om langdurig dragen te garanderen. Hard iedere nagel meteen na het aanbrengen even aan in de lamp om te voorkomen dat de kleur gaat ‘lopen’.

Reinigen

Voordat de Top Gel wordt verwijderd, laat u de uitgeharde gel eerst 1 minuut ‘afkoelen’ voor een optimale glans. Verzadig een pad met Nail Perfect UV Cleanser. Veeg met lichte druk de plaklaag weg.

VOORZICHTIG: Veeg de nagel niet opnieuw met een gebruikt deel van de nagelvegen, omdat deze de ‘filmlaag’ opnieuw zal verdelen en de topgel dof zal maken. Gebruik voor elke vinger een schone verzadigde pad.

Verwijdering Upvoted Gelpolish

Laat de cliënt zijn handen wassen met vloeibare zeep en warm water. Handdoek droog. Verwijder de verzegeling van de Top Gel op elke nagel met een grove 180 grit of 100 grit vijl.

Verzadig een Foil Wrap voor gel met Nail Perfect Soak Off Gel Remover en zet de folie stevig om de vinger vast. Laat de Nail Perfect Magic Foil Wrap tien minuten op de vinger liggen. Trek de Nail Perfect Magic Foil Wrap en het product met een draaiende beweging van de vingernagel. Verwijder indien nodig voorzichtig alle overtollige gellak met behulp van een Cuticle Pusher. Pas op dat u de oppervlaktelagen van de natuurlijke nagelplaat niet wegschraapt.Ga hier naar de webshop Upvoted Gelpolish

Share