Acne before en after

Celluma acne before & after … ?

??? ???????? ????????? ?? ??? ??????? ??? ?? ??????? ???-??????????????????

Als je denkt aan je tienerjaren, kunnen ongemakkelijke kapsels, beugels en acne te binnen schieten. Het is praktisch een overgangsritueel naar de puberteit en een onvermijdelijkheid van ‘opgroeien’. Natuurlijk hebben we allemaal af en toe een whitehead, mee-eter of puistje ervaren, waardoor we ons beschaamd voelen en niet ons gebruikelijke zelfverzekerde zelf zijn.  

Acne is een medische huidaandoening die uw gezicht, borst, rug, schouders en armen kan beïnvloeden. En hoewel het niet onze lichamelijke gezondheid beïnvloedt, kan het absoluut een mentale tol eisen. Acne kan ons lelijk en zelfbewust doen voelen, ons terug willen trekken in onze huizen en ons verbergen voor de wereld. Terwijl acne volkomen normaal is en u zich niet hoeft te schamen, kan het nog steeds onnodige stress veroorzaken in het dagelijks leven. Celluma LED-therapie Acne kan je helpen.

Wat is acne

Acne is een zichtbare huidaandoening, dat als vervelend ervaren kan worden. En zelfs kan zorgen voor psychische problemen. Acne kan voorkomen bij iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, huidskleur en huidtype. Tieners hebben vaak last van jeugdpuistjes door de pubertijd. Maar volwassenen kunnen onzuiverheden krijgen door veel verschillende oorzaken. Dit kan variëren tussen factoren zoals: stres, hormonen, genetische aanleg of immuunsysteem tot aan levensstijl, cosmetica gebruik en omgevingsfactoren. 

Acne kan komen wanneer een overvloed aan dode huidcellen en een natuurlijk geproduceerde olie, talg genaamd, kleine haarzakjes of poriën verstoppen. Terwijl de talgproductie zich blijft opbouwen onder de plug in het huidoppervlak, raakt deze geïnfecteerd met acne bacteriën. Hierdoor wordt zwelling, roodheid, ontsteking en – laten we eerlijk zijn – verlegenheid veroorzaakt. 

Wat kan Celluma blauwlichttherapie hierin betekenen voor u?

LED-blauwlichttherapie is de nieuwe golf van huidverzorging voor mensen die andere acnebehandelingen hebben geprobeerd, maar nog steeds niet de resultaten zien die ze willen zien. Vroeger was lichttherapie alleen beschikbaar in de praktijk van een dermatoloog of schoonheidsspecialiste. Met de komst van betaalbaar, effectief, thuis lichttherapie-ontwerp, wordt bauw licht een huishoudelijke behandeling. 

Voor meer informatie over de Celluma tegen acne, klik dan hier

Share