opleiding-in-the-picture

Opleiding in The Picture

Vandaag een opleiding in The Picture: IBD Control Gel. Volg nu bij ons de opleiding IBD Control Gel! IBD introduceert de nieuwste innovatie in gelnagelverbetering: IBD Control Gel.

De IBD Control Gel LED/UV-formule is perfect voor overlays en uitbreidingen, met een snellere en makkelijke toepassing. De unieke formule blijft op zijn plaats. De formule beweegt wel wanneer je hem bewerkt en heeft kleine zelf-nivellerende eigenschappen die een moeiteloze toepassing mogelijk maken.

Certificaat

Iedere cursist die een Opleiding IBD Control Gel heeft gevolgd ontvangt een certificaat van de opleiding als je sw opleiding helemaal hebt afgerond!

Het vak Nagelstyliste is niet landelijk erkend. Het diploma van Nail Line Cosmetics garandeert u wel kwaliteit en onderscheidt u van andere nagelstylistes.

Gratis perfectietrainingen

Wanneer u gekozen heeft voor één van de opleidingen tot Nagelstyliste, kunt u 1x in de maand een gratis perfectietraining volgen. Zolang u met de producten van Nail Line Cosmetics werkt mag u deze perfectietrainingen blijven volgen.

Tijdens de perfectietrainingen kunt u de technieken verbeteren en met uw docent de problemen bespreken die u in de praktijk tegenkomt. Deze perfectietrainingen zijn onmisbaar als u uiteindelijk als professioneel nagelstyliste aan de slag wilt gaan.

Bij de Opleiding IBD Control Gel krijgt u 2 gratis perfectietrainingen. De eventueel daaropvolgende lessen kosten €25,00 per les.

IBD

Al meer dan vier decennia is IBD, ook wel bekend als International Beauty Designer, toonaangevend in de nagelverzorgingsindustrie en domineert IBD de markt met technologie van wereldklasse en ongeëvenaarde innovatie. Als vertrouwde go-to voor top-nagelprofessionals wereldwijd, heeft IBD iconische formules ontwikkeld, zoals ons Hard Gel-segment, dat een topverkoper en onmisbare toptechnicus in de industrie is geworden.

Bij ibd geloven we dat elke nagelprofessional zijn diensten moet kunnen uitbreiden, zich moet richten op alle klanten en nagelvoorkeuren, terwijl het bedrijf van de salon groeit. Om de ibd-missie te ondersteunen, hebben we meer dan 200 Gel Polishes ontwikkeld, die onze best verkopende tinten bieden in een bijpassende Advanced Wear Lacquer die is gemaakt voor langer gebruik, glans en duurzaamheid.

Vandaag de dag richt ibd zich op het opbouwen van sterkere relaties met de beste salons en professionals die de wereld te bieden heeft, waardoor de manier waarop we schoonheid en nagelverzorging ervaren één bezoek aan een salon per keer verandert.

Share